Bele szoktatok pukizni a fürdővízbe?
Figyelt kérdés
:))2009. aug. 5. 23:47
11/16 anonim válasza:
Én nem szoktam, mert zuhanyozni szoktam, de ha néha-néha fürdök akkor sem. :) Régen mikor kicsik voltunk tesómmal, akkor csináltuk mert jó móka volt. Emlékszem még én mondtam neki, hogy milyen jó, ahogy buborékol a víz :D omg
12/16 A kérdező kommentje:
hehehe. :D
2009. aug. 6. 00:45
13/16 anonim válasza:
én beleszoktam:)magam elött nem szégyenlem:D
14/16 anonim válasza:
Bele szoktam, jó móka. Csak ilyenkor sokkal büdösebb, hogy átbugyborékol a vizen.
15/16 anonim válasza:
Panelházban a legjobb. Ha nagyot pukizol, akkor áthallatszik a szomszédba :) Tapasztalat.
16/16 anonim válasza:
#14 szerintem tök jó szaga van annak ellenére, hogy büdi 😀 ha a wc-be nyomjuk, akkor is van egy jellegzetes nem túl kellemetlen szaga 😀🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!