Én már nem bírom.Lassan 3éve mindennapon kataszrófális:( nemtudom milehet ez de teljesen kivagyok borulva.Most 9-es vagyok egy középiskolába járok. Egyszerűen nemtudok 1szót váltani valakivel úgy h ne érezzem magam hülyén vagyne vörösödne el a fejem. Egész órán azon jár a fejem h most biztos szarul áll a hajam ezért mindenki kiröhög vagy lenéz.Ha valamelyik osztálytársam odajön hozzám hogy valamit kérdezzen vagy csak simán beszélgetne és közbe a szemembe néz egyszerűen zavarba jövök, mindenegyes percben azt kívánom bárcsak megnyílna alattam a föld és örökre eltünnék.Folytonos félelem érzetem van.Persze vannak napok amikor tök jól érzem magam de akkor eszembe jut megint hogy mint gondolhatnak rólam a többiek és elkezdek szorongani ,ezmiatt az órán se tudok figyelni se semmi másra koncentrálni. Mindennap úgy jövök ki a suliból hogy de holnap más lesz ....aztán persze minden úgyanolyan mint előzőnap.Apám meghalt, anyámmal folyton mindenen veszekszek úgy érzem nem értené meg ha elmondanám neki.Sok barátom van..de lassan már ott tartok hogy egy újat nemtudok szerezni ez miatt (persze önbizalmam semmi). Szoktam agykontrollt hallgatni de az se segít.Én már tényleg nemtudom mi tévő legyek:(((
15/L
2012. okt. 8. 16:27
1/10 anonim válasza:
A legegyszerűbb megoldás az,hogy szard le ki mit gondol rólad!De komolyan...a te életed,azt csinálsz vele amit akarsz,ne érdekeljen,hogy mások mit gondolnak,próbáld meg jól érezni magad,meg amúgy is van jobb dolga is az embereknek,minthogy a hajad nézzék hogy áll.
2012. okt. 8. 16:37
2/10 A kérdező kommentje:
jópersze de ez nem olyan könnyű..szarnám én le ha tudnám..Folyton bennem van az hogy mindenkinek megkell feleljek
2012. okt. 8. 16:39
3/10 A kérdező kommentje:
sírni tudnék
2012. okt. 8. 16:47
4/10 anonim válasza:
Nem kell senkinek megfelelned :)) Sőt senkivel sem kell kedvesnek lenned,ha nem gondolod komolya,mert az olyan mintha megjátszanád magad és az nem jó.Tudom,hogy könnyű ezt nekem csak igy mondani,de már én is voltam igy,csak én rájöttem,hogy jobb az,ha nem próbálok senkinek sem megfelelni,aki igazán szeret az magamért szeressen.Ha Te értékeled magad(és ez a legfontosabb)akkor mások is fognak értékelni,de persze,az hogy magadat értékeled nem szabad összekeverni a beképzeltséggel.
2012. okt. 8. 16:48
5/10 A kérdező kommentje:
áááh még ha szeretnék se tudnák beképzelt lenni.Én értékelem magam, meg legbelül tudom, hogy ez az egész hülyeség, de egyszerűen akkor se tudok változtatni rajta. Nagyon rosszul érzem magam.
2012. okt. 8. 16:57
6/10 anonim válasza:
Olyan nincs,hogy nem tudsz változtatni rajta,egyszerűen csak nem akarod eléggé, és most nyugodtan mondhatod,hogy jaj pedig én akarom a világon a legjobban,de ha valamit nagyon akarsz akkor minden erőddel azon dolgozol,hogy megvalósitsd azt,ehhez pedig édes kevés az agykontroll...
2012. okt. 8. 17:02
7/10 A kérdező kommentje:
jó köszi..ezaz.. bíztass még://
2012. okt. 8. 17:06
8/10 A kérdező kommentje:
3éve azon vagyok..
2012. okt. 8. 17:06
9/10 anonim válasza:
Sajnálom...én csak próbálok segiteni az embereken...tudod,ahhoz,hogy segitsünk az igazat kell mondani :)) De mind1 is...sok szerencsét,hidd el,egyszer úgy is jó lesz minden :))
2012. okt. 8. 17:09
10/10 anonim válasza:
Ennek a neve megfelelési kényszer, nem ártana egy pszichológus. Ha nem akarod, akkor próbálj rájönni, mi lehet az oka. Utána lehet változtatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!