Mit csináljak ha a 2 legjobb bnőm már kezd kizárni engem a barátságunkból?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta megy ez h ki akarnak zárni és mindíg arra hivatkoznak hogy a barátom miatt nem keresnek mert hogy mindíg vele vagyok(ez nem igaz)ha hívnának akkor mennék velük akármerre de nem hívnak ezért nem punnyadok itthon segítsetek mit tegyek lécci...!2009. aug. 5. 14:22
1/4 anonim válasza:
Ha ki akarnak zárni akkor nem a legjobb barátnőid. Nekem is kettő van, és amikor egyikünknek fiúja volt akkor is hívtuk mindig, max nem jött miatta, de ezt megértettük. Nem benned van a hiba, hanem bennük, te ezen nem tudsz változtatni, próbálj beszélni velük, hogy mit is akarnak. Lehet egyszerűen csak féltékenyek, hogy neked van barátod, nekik meg nincs
2/4 A kérdező kommentje:
az egyik bnőm most lesz 14 a másik 15 lett és én is 15 vagyok és annyira el van szálva magátókl h van egy 8-hónapos vagy 9 kapcsolata hogy úgyérzi hogy ő milyen éredt...pedig nem az...néha még én is sokkal jóval idősebb felfogásom van...(bocsi hogyha hülyén fogalmazok ma nem megy nekem) és a 13 éves annak meg már nagyon kell a pasi és minden szerencsétlennél is bepróbálkozik pedig szép lány nahh mind 1 lehet igazad van csak az a baj h sokszor megbeszéltem velük ezt pár napig oké de aztán megiint ugyan az minden.:S
2009. aug. 5. 14:28
4/4 anonim válasza:
Szia!
Velem is megtörtént már párszor. Nekem 1 legjobb bnöm volt.Sajna már nincs,de lehet h jobb így. Nem is volt a legjobb bnöm :S
Figyi azt nagyon nehéz megtalálni,éveken keresztül..Míg megismered az embereket..Én megelégeltem és hagytam a p****ba magyarul megmondva..Az ilyen nembarátnö csak akkor vagy jó ha nincs más..Szerintem keress uj barátnöket :) Legyél kedves mindenkivel és találsz náluk jobbakat :) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!