Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a 2 legjobb...

Mit csináljak ha a 2 legjobb bnőm már kezd kizárni engem a barátságunkból?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta megy ez h ki akarnak zárni és mindíg arra hivatkoznak hogy a barátom miatt nem keresnek mert hogy mindíg vele vagyok(ez nem igaz)ha hívnának akkor mennék velük akármerre de nem hívnak ezért nem punnyadok itthon segítsetek mit tegyek lécci...!
2009. aug. 5. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ki akarnak zárni akkor nem a legjobb barátnőid. Nekem is kettő van, és amikor egyikünknek fiúja volt akkor is hívtuk mindig, max nem jött miatta, de ezt megértettük. Nem benned van a hiba, hanem bennük, te ezen nem tudsz változtatni, próbálj beszélni velük, hogy mit is akarnak. Lehet egyszerűen csak féltékenyek, hogy neked van barátod, nekik meg nincs
2009. aug. 5. 14:24
 2/4 A kérdező kommentje:
az egyik bnőm most lesz 14 a másik 15 lett és én is 15 vagyok és annyira el van szálva magátókl h van egy 8-hónapos vagy 9 kapcsolata hogy úgyérzi hogy ő milyen éredt...pedig nem az...néha még én is sokkal jóval idősebb felfogásom van...(bocsi hogyha hülyén fogalmazok ma nem megy nekem) és a 13 éves annak meg már nagyon kell a pasi és minden szerencsétlennél is bepróbálkozik pedig szép lány nahh mind 1 lehet igazad van csak az a baj h sokszor megbeszéltem velük ezt pár napig oké de aztán megiint ugyan az minden.:S
2009. aug. 5. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meguntak téged
2009. aug. 5. 15:23
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Velem is megtörtént már párszor. Nekem 1 legjobb bnöm volt.Sajna már nincs,de lehet h jobb így. Nem is volt a legjobb bnöm :S

Figyi azt nagyon nehéz megtalálni,éveken keresztül..Míg megismered az embereket..Én megelégeltem és hagytam a p****ba magyarul megmondva..Az ilyen nembarátnö csak akkor vagy jó ha nincs más..Szerintem keress uj barátnöket :) Legyél kedves mindenkivel és találsz náluk jobbakat :) 17/L

2009. aug. 5. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!