Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez az álom?...

Mit jelenthet ez az álom? Elég valósághű.

Figyelt kérdés
Az volt az álom hogy elmegyünk valahova kirándulni. Még én sem tudtam hova megyünk mert félóránként máshova mentünk.Amikor úgy döntöttük hogy haza akarunk menni akkor egy autópályán mentünk. Pár perc múlva beleragdunk egy zöld vízféleségben ahol nem tudtunk tovább menni, ezért tolni kellett volna. Én bent maradtam a kocsiban, a testvérem kiszállt anyáékkal.Nehéz volt tolni mert minden volt abban a zöld izében ami szemét volt. azután nem tudom hogy de megint az autópályán voltunk, de utána mégis megint beleragadtunk abban a zöld izébe ami tele volt szeméttel. Amikor kiszálltak a testvéreim és a szüleim azonnal meghaltak.Én is ki akartam szállni de egyszerre nagyobb lett a szemét is, és az visszavitt. Amikor leestem róla már én sem éltem, utána nem tudom mi történt volna, de felébredtem.Jövő héten megyünk kirándulni, ezért egy kicsit megijedtem az álomtól. KÖSZI ANNAK AKI ÍR! 10/L

2012. okt. 7. 15:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Liza, ez kinek szol, mit akarsz ezzel mondani?
2012. nov. 5. 20:52
 12/12 Liza345 válasza:
Válaszomat a kérdezőnek szántam aki nem tudja megfogslmszni, hogy mit is álmodott...
2012. dec. 3. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!