Milyen kézi, vagy gépi szerszámmal lehet a porcelánt megmunkálni? Gondolok itt az átfúrásra, vágásra csiszolásra.
Itt a link. Ilyen a gép, csak még tartozik hozzá egy flexibilis tartozék, amivel könnyebb aprólékosabb munkát lehet (elvileg) végezni, mert nem olyan nehéz, mint maga a gép. Az már más kérdés, hogy ugyan flexibilis, de elég merev......
Hahaha nekem is ijen wan:-P
csak azenyém dremel 300 series! Lehet evel porcelánt is munkální! Csak a gépbe megfelelö "szerszámot" kel teni! Irj konkrét kérdést h mit nem tudsz!
Szerbiai wagyok! 16 F éwes és 2,5-3 éwe wan meg a gépem! Bocs a hejes irásért mobilrol wagyok fönt! Kérdezhetsz bármit!
Semmi gond az írásoddal. Végül is az a lényeg, hogy megértem...... :-)
Szeretnék porcelánt átalakítani, megreformálni. Kézműveskedek......, kísérletezgetek, de ez az anyag új számomra.
A lényeg, hogy porcelánt szeretnék feldarabolni és a széleit szépen lecsiszolni, eldolgozni. Esetleg pici lyukat fúrni bele, amin egy láncot át lehet húzni.
Ehhez kellenének nekem "szerszámokk", amit a gépbe tudok illeszteni. De konkrétan mire lenne szükségem ehhez?
De milyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!