Hogyan szerezzek barátokat?
Figyelt kérdés
Már egy ideje csak azzal telik a nyaram,hogy itthon ülök.Nincsenek barátaim,zárkózott vagyok és ebbe kezdek beleőrülni.Segítsetek. 14/L2009. aug. 4. 22:18
1/3 anonim válasza:
Keress egy olyan klubot ami egy olyan hobbi vagy sport köré csoportosul amit szeretsz (rajz, gyöngyfűzés, olvasóklub, lovaglás,stb) esetleg zenei fan-club, és máris lesz egy közös témátok.
Én a legjobb barátaimat egy RPG-clubban ismertem meg.
21/L
2/3 anonim válasza:
Szia!Megértelek én is hasonló helyzetben vagyok mint Te!Persze azért vannak barátaim de a nyáron eltávolodtunk egymástól vagy nem is tudom hogy mondjam.Egyet értek az előttem szólóval menj kezd el soprtolni,könyvtárba vagy bárhova amit szeretsz csinálni!15/L
3/3 anonim válasza:
Velem is ugyanaz van mint Veled!:(
És az a legrosszab , hogy tudom hogy a "barátaim" szinte mindennap elmennek valahova , de engem soha nem hívnak....:(
MIndegy, már megszoktam.
Szerintem is menj sportklubba, vagy akár strandra is.Ott jó sok ember között leszel:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!