Mi annak a mintának a neve, ami 3ágú, olyasmi mint egy tulipán, az alján van valami alátétszerű?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 21:47
11/16 A kérdező kommentje:
jaj de rendes vagy,köszi:) hát 18éves lány vagyok,és azthiszem vmi klipben láttam a falon régebben,meg Praktikerben láttam ilyen mintás tapétát...egyik nap próbáltam felidézni,lerajzolni,aztán vettünk csokis mandulát,és a dobozon belül,zacsikba volt rakva a mandula..és a zacskón ilyen minta volt...:D és elraktam h ne felejtsem el!nemsokára festjük a szobámat,és biztos h ilyen mintákat szeretnék:)
2009. aug. 5. 12:34
12/16 anonim válasza:
:) A Tibi csoki belső papírján is ilyen minta van :) Én a minta miatt veszek olyan csokit XD
20/L :)
13/16 A kérdező kommentje:
tééényleg!rémlett h vmi csoki is olyan...:D
2009. aug. 5. 12:57
14/16 anonim válasza:
:):):) Egy fanatikus vagyok xDDD vagyis őőőőrült :$ Vonz a kor, stílus... Olaszban voltam osztálykiránduláson és egy városban Trieste-ben benne volt a címerében
sírva jöttem haza ... :(
15/16 A kérdező kommentje:
olyan előkelő,hercegnős!:D miért sírtál?:O egyébként msnen láttam vkinek ezt a mintát,de nem tudtam kimásolni a nevéből,és most haldoklom:O
2009. aug. 5. 13:53
16/16 anonim válasza:
Ennek története van ... :) Miért sírtam? Mert a kedvenc országomat otthagyni nem olyan egyszerű, na mondjuk majdnem kint hagytak XD Google-ban tudsz mintát keresni, ha kell segítek majd. (éjjel leszek csak, vagy írj mailt) Haldokolsz? oO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!