Mi annak a mintának a neve, ami 3ágú, olyasmi mint egy tulipán, az alján van valami alátétszerű?
Na most örülök :) Látom nem csak én vagyok ilyen beállítottságú :) Megkérdezhetem a korodat és h miért szeretnéd ezt a mintát? :) Csak pusztán kíváncsiság :)
Ahogyan én csináltam:
Kerestem egy nagy mintát interneten (felnagyítod amekkorára szeretnéd) kinyomtattam egy vetítő fóliára (70-100Ft/db) kivágtam a belsejét,de a széleit meghagytam! Felraktam a falra, és szivaccsal festettem - maszatoltam, h ne folyjon alá a festék (én színezővel csináltam)
Az ötletet a Legjobb otthon sorozatból vettem (már legalább 4éve porosodik a polcon)
De láttam már más mintát szivacson is, ez nyomóminta vagy mi, csak belemártod a festékbe és a falra nyomod, ilyet is lehet csinálni (na de ezt nem próbáltam még) vagy venni.
Én a fóliásat javaslom, már csináltam rózsát a szobámba, szitakötőt a kapcsolókhoz, tavirózsát a fürdő kapcsolójához... :)
Ha kérdésed van még szívesen segítek ha tudok :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!