Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi annak a mintának a neve,...

Mi annak a mintának a neve, ami 3ágú, olyasmi mint egy tulipán, az alján van valami alátétszerű?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 21:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Matyóminta?
2009. aug. 4. 21:56
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Erre gondoltál?

[link]

2009. aug. 4. 21:59
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
a neve Bourbon-liliom
2009. aug. 4. 22:06
 4/16 anonim ***** válasza:
őőő az ugyanaz mint az Anjou liliom (?)
2009. aug. 5. 00:45
 5/16 A kérdező kommentje:
igen,arra:) köszi
2009. aug. 5. 00:49
 6/16 A kérdező kommentje:
nem gondoltam h bárki is rájön a zavaros leírásból:)
2009. aug. 5. 00:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt zavaros! :) Egyből tudtam mire gondolsz...OO :)
2009. aug. 5. 09:14
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is könnyen ráismertem, mert ez a kedvenc mintám... (fülbevalóm is ilyen, szobám falán a festés is, és a függönytartó vége is) :)
2009. aug. 5. 10:42
 9/16 A kérdező kommentje:
Én a szobámat szeretném ilyenre:) De ehhez sablont honnan szerezhetek?
2009. aug. 5. 11:17
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Na most örülök :) Látom nem csak én vagyok ilyen beállítottságú :) Megkérdezhetem a korodat és h miért szeretnéd ezt a mintát? :) Csak pusztán kíváncsiság :)

Ahogyan én csináltam:

Kerestem egy nagy mintát interneten (felnagyítod amekkorára szeretnéd) kinyomtattam egy vetítő fóliára (70-100Ft/db) kivágtam a belsejét,de a széleit meghagytam! Felraktam a falra, és szivaccsal festettem - maszatoltam, h ne folyjon alá a festék (én színezővel csináltam)

Az ötletet a Legjobb otthon sorozatból vettem (már legalább 4éve porosodik a polcon)

De láttam már más mintát szivacson is, ez nyomóminta vagy mi, csak belemártod a festékbe és a falra nyomod, ilyet is lehet csinálni (na de ezt nem próbáltam még) vagy venni.

Én a fóliásat javaslom, már csináltam rózsát a szobámba, szitakötőt a kapcsolókhoz, tavirózsát a fürdő kapcsolójához... :)

Ha kérdésed van még szívesen segítek ha tudok :) Sok sikert!

2009. aug. 5. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!