Miért korcsosult el így a világ?
Figyelt kérdés
A tudás már nem érték, a "strébereket" lenézik. Az emberek nem köszönnek az utcán... Nem beszélnek egymással csak a gépén üzibe, és ebbe az a legrosszabb, hogy mindenki csak nyavalyog, hogy unatkozik... régen ilyen nem volt.
Miért van ez? Miért jó ez? :(
2012. okt. 4. 23:18
1/6 VVMMvvmm válasza:
Azért van mert rengeteg bugyuta,sznob,sunyi anti-férfi
lézeng a világban.Én férfi vagyok és nem vagyok túl
büszke a saját nemi hovatartozásomra.
2/6 anonim válasza:
A tudást nem nézik le, csak jó körökben kell mozogni. Az emberek nem köszönnek az utcán - kikre gondolsz? Én mindig köszönök az ismerőseimnek és ők is nekem. Én is csak a gépen beszélek másokkal mert nem igénylem a személyes találkozást (még gépen sem beszélek senkivel sokat, csak néha váltunk 1-2 mondatot és ennyi). A lényeg: rossz embereket ismersz. Én nem tapasztalok semmiféle elkorcsosulást az ismerőseim között.
3/6 anonim válasza:
Minden kornak megvan a maga tragédiája.
4/6 anonim válasza:
A zsidók alakították így a helyzetet
6/6 anonim válasza:
Régen is sokan unatkoztak, csak nem hozták mindenki tudomására! De amióta elterjedt a Facebook, mindenki szinte minden gondolatát megosztja rajta, így ország-világ tudhatja, hogy unatkozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!