Mit jelent a "the girl next door" kifejezés?
Figyelt kérdés
Nem szó szerint, mert az tudom, hanem átvitt értelemben. Ha ez mondják valakire, akkor az olyan mintha ismernék valahonnan, ismerős nekik az illető? Meg olyan pozitív csengése van nekem de nem tudom hova tenni :D2012. okt. 4. 22:32
1/4 anonim válasza:
"szomszéd csaj"i, vagy olyasvalakit, akit gyakran lát de nem tud róla semmit
2/4 A kérdező kommentje:
Egy kicsit bővebben akkor leírnám h mire gondolok. Egy sorozat angol fórumán olvasgattam és ott írták az egyik szereplőről, hogy olyan "the girl next door" beütése van. És nem tudom hogy pontosan ezzel mit akartak írni róla. Mert ő egyébként egy szerethető karakter a sorozatban, olyan akivel könnyen együtt tud érezni a néző stb... Vmi ilyesmire gondolok én de lehet h tévedek.
2012. okt. 4. 22:40
3/4 anonim válasza:
Csinos, de nem nagyon feltűnő, nem sztárszerű csajszit jelent.
4/4 anonim válasza:
Az egyszerű, közvetlen de csini lány, aki ha nem lenne híres, nem tűnne ki a "sorból". Ismertebb emberekre mondják, akik mégse díváskodnak, nincs sztárallűrjük, vagy nem a szilikonos fajták, hanem a természetesebbek. Ja, és ezt csakis pozitív értelemben.
Magyarul is mondjuk, de negatív felhanggal. Kb így, hogy "ha a szomszédban lakna, elsétálnék mellette", azaz annyira szürke vagy középszerű, hogy nem tűnik fel senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!