Van még itt olyan (rajtam kívül) aki utálja a nyarat?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de én utálom =( Van még olyan, aki szintén nem szereti? Nyugtassatok meg, hogy nem csak én vagyok ilyen ><
22/F
2009. aug. 4. 20:52
11/13 anonim válasza:
Én kimondottan gyűlölöm!!!!!!!!Viszont ha szakad az eső, vagy legalább is esik, akkor rögtön boldogabb leszek és mindennek tudok örülni. Kedvenc évszakom az ősz. Persze csak akkor szeretem ha jó esős és a nyár nem piszkál bele.
12/13 anonim válasza:
A legrosszabb,legocsmányabb évszak minden szempontból nálam is.Semmit nem csípek benne az égvilágon,csak a vihart,fekete felhős eget.Biztos sokan nem szeretik amúgy,nem csak mi. Nyári ruhákat is utálom,mint a sz.rt...meg amikor kiterítem a mosott ruhákat,átkozódás közepette,főleg ha vmi szép sötétre rásüt a nap,aztán fakul ki szépen,vagy szürke lesz hirtelen. De regényt írhatnék,mik miatt is utálom,inkább nem untatlak. Szép telet! 22
13/13 anonim válasza:
Jajj de utálom a nyarat. Hajnaltól késő estig világos van, madarak be nem fogják a csőrüket , nem lehet aludni , nekem állandóan fáj már a fejem és a szemeim hetek óta. Nem bírom már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!