Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire "gáz" ha valakinek...

Mennyire "gáz" ha valakinek beszédhibája van pl. :raccsolás?

Figyelt kérdés
Mármint az a lényeg hogy ismertek-e olyat akinek ilyen baja van, és hogy hogy bánnak vele mások?? Nem érdekli őket, vagy piszkálják miatta?:S
2012. okt. 4. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Fajkasházi Tivadaj a Heti Hetesből :D Szegényt mindig szívatják emiatt :DD Ráadásul a múltkor beszélt egy sakkozóról meg annak a mesteréről, szakadtam a röhögéstől, mert mindkettőnek elég sok "r" betű van a nevében (a sakkozó neve: Rapport Richárd, mestere pedig Ruck Róbert :D ).
2012. okt. 4. 14:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Büszke lehetsz magadra(Y)
2012. okt. 4. 14:56
 3/6 anonim válasza:

én pösze voltam évekig,de mások inkább "cukinak" találták a beszédhibám,ellenben velem,mert énekléssel és versmondással is foglalkozom,és borzasztóan meg kellett magam erőltetni,h legalább a fellépések erejéig ne pöszézzek.aztán végül leküzdöttem,sok évbe telt,de részegen és fáradtan elő szokott még jönni,na,akkor szívják a vérem a barátaim,de azon már csak én is nevetek :) engem nem piszkáltak,nem csúfoltak,valószínűleg azért,mert elég társaság középpontja ember voltam mindig is,és én voltam az első,aki viccet csinált a hibámból :D

szerintem-ha beszédhibád van-vedd lazán,és ne foglalkozz senkivel.ettől nem leszel kevesebb másoknál

2012. okt. 4. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én dadogok évek óta. Legjobban hivatalos ügyeknél utálok beszélni. Volt már, amikor látszott az embereken, hogy idegesítik, máskor pedig "megértették". A családomat és a barátaimat nem érdekli, ők már megszokták.

Nem gáz a beszédhiba, de mindig is lesznek olyan emberek, akik nem tudnak vele mit kezdeni, és ezt akár szóvá is teszik. Mondjuk ez mindig így van, ha valaki nem tökéletes.

2012. okt. 4. 17:01
 5/6 Hancock22 válasza:
én pont raccsolok de nem nagyon emlitik, mondjuk idegen nyelvnél pl. angolnál a two-t és a three-t c-vel kezdem mert máshol képzem a hangokat mint ahol kellene. Barátaim néha emlitik meg szekálnak kicsit a vicc kedvéért de nem hagyom magam. Egy idő után hozzá szoknak az emberek akik egy beszédhibás ember körül élnek. Én már nem is figyelek rá, mondjuk egy ideig elég mérges voltam mert a logopédust az oviban nem nagyon érdekeltük ezért az osztályban van 2 dadogós és 2 raccsolós(velem együtt :P)
2013. febr. 19. 08:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Engem ált.isi.be nagyon csúnyán bántottak miatta. /raccsolok/ Akkor ez az egész bántott. Középsuliba egy tanár kötött csak belém de őt utána el is rendezték nekem. /of. ig./ Mikor bekerültem középsuliba 9.-be be be szóltak miatta de az már sokkal enyhébb volt mint ált.isi.be. Aztán mikor látták, hogy nem igazán izgat lekoptak rólam.

Persze most így már nem zavar annyira ez a dolog de kicsit nehezebben nyílok meg vagy egyáltalán merek beszélni másokkal.

2013. aug. 7. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!