Mennyire "gáz" ha valakinek beszédhibája van pl. :raccsolás?
én pösze voltam évekig,de mások inkább "cukinak" találták a beszédhibám,ellenben velem,mert énekléssel és versmondással is foglalkozom,és borzasztóan meg kellett magam erőltetni,h legalább a fellépések erejéig ne pöszézzek.aztán végül leküzdöttem,sok évbe telt,de részegen és fáradtan elő szokott még jönni,na,akkor szívják a vérem a barátaim,de azon már csak én is nevetek :) engem nem piszkáltak,nem csúfoltak,valószínűleg azért,mert elég társaság középpontja ember voltam mindig is,és én voltam az első,aki viccet csinált a hibámból :D
szerintem-ha beszédhibád van-vedd lazán,és ne foglalkozz senkivel.ettől nem leszel kevesebb másoknál
Én dadogok évek óta. Legjobban hivatalos ügyeknél utálok beszélni. Volt már, amikor látszott az embereken, hogy idegesítik, máskor pedig "megértették". A családomat és a barátaimat nem érdekli, ők már megszokták.
Nem gáz a beszédhiba, de mindig is lesznek olyan emberek, akik nem tudnak vele mit kezdeni, és ezt akár szóvá is teszik. Mondjuk ez mindig így van, ha valaki nem tökéletes.
Engem ált.isi.be nagyon csúnyán bántottak miatta. /raccsolok/ Akkor ez az egész bántott. Középsuliba egy tanár kötött csak belém de őt utána el is rendezték nekem. /of. ig./ Mikor bekerültem középsuliba 9.-be be be szóltak miatta de az már sokkal enyhébb volt mint ált.isi.be. Aztán mikor látták, hogy nem igazán izgat lekoptak rólam.
Persze most így már nem zavar annyira ez a dolog de kicsit nehezebben nyílok meg vagy egyáltalán merek beszélni másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!