Estél már össze nyilvános helyen?
én igen
múzeumban
Gyerekkoromban elég sokszor: volt, hogy esküvőn (énekeltem egy kórusban, jó kis levegőtlen helyen, kívülállók szerint, mint egy darab fa...), aztán egy matekverseny eredményhirdetésén, de ott még időben leültem, s csak utána ájultam el (amúgy megnyertem, lehet, hogy attól volt? :))) )Buszon kétszer is, sajna, otthon is az udvarban egyszer. Szerencsére kinőttem, felnőttként már csak olyan elülősen lettem rosszul, ájulás nem lett belőle.
(Nagyon vacak érzés, emlékszem mindre, senkinek sem kívánom)
Én igen!:S
6-7 hónapos terhes lehettem!Arra emlékszem még hogy a busz bennt áll a helyén és elindul a buszmegálló felé ahol Én meg még kb 5-6-an álltunk.Aztán egyszer csak magamhoz térek akarok felülni és bevertem a fejem a busz aljába.Szörnyü volt!
POÉN!:@ Oda rohantak hozzám és neki állják kérdezni hogy hogy vagyok cukros vagyok e meg ilyenek mondtam nem és tovább álltak.Még annyi se volt bennük hogy elöre engedjenek a buszon jegyet venni hogy minnél elöbb leülhessek!
18:21
nagyon sajnálom,ez tényleg szemétség volt
18:21
Sajnos vannak még bunkó emberek a világon..sőt elég sok!:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!