Mit érdemes tudni a légpuskákról mielőtt vennél egyet?
Sziasztok! Szeretnék majd a közeljövőben egy légpuskát venni, azt szeretném tudni, hogy megéri-e használtat venni (ha igen vásárláskor mit érdemes nézni?). Ha újat vennék milyet ajánlanátok? +bármi amit még fontosnak tartasz írd le!
ui.: Nem vagyok milliomos :P:D
Szia!
Ha újat akarsz venni és nem akarsz a felújítással foglalkozni, akkor én Norica puskákat javasolnék, azok erősek és megbízhatóak (spanyol gyártmány és persze hivatalosan minden légpuska 7.5J alatt kell hogy legyen a törvény miatt (ezek gyárilag 23J körüliek)) Az összeg kb 40.000Ft...
Ha viszont a Slavia mellett döntesz akkor mindenképpen régebbi gyártásút válassz (inkább kelljen felújítani),
de ne újabbat, mert azért szüntették be a gyártást mivel olyan szar minőségűek lettek és sok volt a reklamáció...
Szerintem is a csőletörős a legjobb . Arra azért figyelj oda hogy a csőben a huzagolás ne legyen nagyon el kopva . Szerintem az egyik legjobb a slavia 630-as ( 1997-es gyártmányú ) és eddig semmi gondom nem volt vele . Nagyon megbízható és erős is . Jó állapotút úgy 20000-ért már tudsz venni amire nem igen kell rákölteni . Maximum rugó és dugattyú tömítés csere de az 4000ft-ból simán megvan .
Bármilyen fa tusút ha veszel és netán megvan kopva a tusa attól nem kell megijedni mert lehet venni hozzá tus olajat és azzal könnyen újszerű állapotba lehet hozni . Emeltet még érdemes lenne beszerezni hozzá tisztító kefét és időközönként a csövet ki takarítani vele és így majd a golyónak kisebb lesz a súrlódása és ahogy már írták valóban érdemes megvétel után szétszedni és a mozgó alkatrészeket lezsírozni mivel így megnő az élettartama is . Vissza térve a vásárláshoz dupla rugósat nem érdemes venni mer azok egy idő után recsegő hangot fognak ki adni és bár valamennyivel erősebb lesz de pontatlanabb is . Valamint arra is figyelj oda hogy az első irányzék védője meg legyen mert sokan raknak rá távcsövet és le szokták szedni , hogy ne legyen útba a célzásnál .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!