Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Előfordult már, hogy egyszer...

Előfordult már, hogy egyszer megláttál egy embert valahol, de nem merted leszólitani, de még hónapok vagy évek elteltével is gondolsz Rá?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 10:09
 1/8 A kérdező kommentje:
Mert velem igen, és nagyon rossz érzés.Azóta is keresem Őt.
2009. aug. 4. 10:10
 2/8 anonim ***** válasza:
velem volt ilyen még 15 éve. néha vele álmodok:) egy ideig fájt, kerestem is, aztán beletörődtem. bár, ki tudja még, mit hoz a sors...
2009. aug. 4. 10:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Ufónautáknak van ilyen hatásuk, átadott neked információt.
2009. aug. 4. 10:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Előfordult most is egy lány keresek.Többször is láttam már de sose mertem oda menni és leszólítani :(
2009. aug. 4. 10:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, ismerős az érzés.Én már ezerszer megbántam, hogy nem szólitotam le ..
2009. aug. 4. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:
3 éve keresek egy srácot, sokat gondolok rá:) főleg azon filozófálok mi lett volna ha nem vagyok gyáva nyuszi...:) egyszer hátha megtalálom:)
2009. aug. 4. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
én meg másfél éve keresek egy fiút:D esküszöm már röhejesnek érzem.. 4x láttuk egymást, látszott rajta is, hogy bejövök neki, aztán eltűnt.. bár én mindennap elmegyek arra, de nem valószínű, hogy látom még..
2009. aug. 4. 16:40
 8/8 anonim ***** válasza:
nem én voltam
2009. aug. 4. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!