Ha tényleg létezik isten akkor miért ilyen gonosz velem?
Figyelt kérdés
Elvesztettem a gyermekemet 4 hónapos terhesen.A párom ezért elhagyott.Anyám nem akar látni és apukám se.2012. okt. 1. 15:19
1/6 anonim válasza:
Ha nem vagy vallásos: Isten nincs, az emberek 95%-a alapból kegyetlen és egymással ki akar szúrni/saját érdekeit nézi csak.
Ha vallásos vagy: valószínűleg ez az előre elrendelt sorsod, terve van veled, vagy próbatétel elé állít, amivel meg kell tudnod küzdeni.
Nem túl fényes a helyzeted a leírtak alapján. Sok erőt és boldogságot kívánok. :\
2/6 anonim válasza:
Akit nyomorék testbe helyez, az mit szójon.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vallásos de a napokban jött hozzám két nő akik erről kérdeztek és beszélgettünk miután elmentek feltettem magamban ezt a kérdést de értelmes választ nem találtam ezért kérdeztem meg.
Igen szomorú hogy valakik így szenvednek pedig semmit nem követnek el.
2012. okt. 1. 20:53
4/6 anonim válasza:
ha egyáltalán létezik isten akkor én leszek az aki végez vele!
5/6 anonim válasza:
Rengetek film van erről(sok igaz történeten alapul)! Mi az, hogy nem követtél el semmit, ártatlan vagy??!Mindenki bűnös! HIGYJ ISTEN SZERET, MEGBOCSÁJT!
6/6 világvége1 válasza:
Nem inkább a volt párod, anyád és apád a gonoszok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!