A Gábor név-re mit mondtok?
Figyelt kérdés
Nem tudom hova tegyem fel, tehát nem túl rossz név? nem cikiznétek? mi jutna róla eszetekbe? ez kéne.. köszi elöre is a kommenteket :)2009. aug. 4. 02:18
11/18 anonim válasza:
nekem tetszik, szerintem szép név, bár tényleg elég gyakori :)
12/18 anonim válasza:
nekem nem tetszik. De ettől nem ciki.
13/18 anonim válasza:
ha fiu lettem volna a szüleim biztos nem adták volna nekem..mert ez a vezetéknevem xd
amugy szép név..de a vezetéknevemre tekintettel..nemlessz gábor nevű fiam :D
14/18 anonim válasza:
szép név. de szerintem nagyon tucat.
csak az osztályomban van három gábor >< :D
15/18 anonim válasza:
Nincs semmi ciki a Gábor névben, sztem szép név. A tesóm is úgy hívják. :)
16/18 anonim válasza:
Az én öcsém Gábor, még én választottam neki ezt a nevet. :) Gaba, Gabóca, Gáborka. :D Szerintem jó név. :P
17/18 anonim válasza:
Én is Gábor vagyok! Sztem egyáltalán nem tucatnév mert Péterből van iszonyat sok meg Ádámból, Balázsból, Dávidból ás Attilából! Ezek sztem sokkal gyakoribb nevek legalábbis a környezetemben biztosan! Az, hogy jó e arra én nem válaszolok mert"háziasszony a saját főztjét nem dícséri" én meg vagyok vele elégedve. Amúgy engem néha Gabinak becéznek ami kezdetben idegesített kicsit, de már megszoktam :) Egyik ismerősömet Valentinnak hívják és őt meg Valinak becézik, de ő sem sértődik meg raja :)
18/18 anonim válasza:
Szerintem annyira nem gyakori mint az Ádám,Bence Dávid stb... Ám honnan is jött hogy ciki név ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!