A Gábor név-re mit mondtok?
Figyelt kérdés
Nem tudom hova tegyem fel, tehát nem túl rossz név? nem cikiznétek? mi jutna róla eszetekbe? ez kéne.. köszi elöre is a kommenteket :)2009. aug. 4. 02:18
1/18 anonim válasza:
A Gábor az egyik leggyakoribb férfi név szerintem.Egyébként semmi baj nincs vele.Ha illik a vezetéknevéhez akkor szép, de így maga a Gábor név szerintem nagyon tucat.
2/18 anonim válasza:
nem igazán értem a kérdést - miért lenne ciki a gábor név?
(az egyik fiam neve gábor, és még nem tapasztaltam, hog bárki is "cikizte" volna érte)
3/18 A kérdező kommentje:
Gyakori? :D huh..szerintem több a dávid ádám.. nemtom de az én sulimba sok a dávid és semmi gábor amúgy köszi a kommenteket és ha ez nem ciki :D akkor Gabó mondjuk 18 évesen? :D :D Gábor becézve.
2009. aug. 4. 02:27
5/18 A kérdező kommentje:
mi? :D ezt nem értem most a Gabi a Gabó a ciki vagy h a Gábor-ból hoztam Gabó-t.
2009. aug. 4. 02:30
6/18 anonim válasza:
Így hívtak volna, ha fiúnak születek, de nem így történt. :D Szerencsére, mert nekem nagyon nem jön be...
7/18 anonim válasza:
Én is Gábor vagyok szerintem nincs vele semmi baj.
Mégsem Ödön vagy Aladár......
8/18 anonim válasza:
A vejem Gábor, és imádom! Nem becézgetem,mert az egyénisége "megköveteli" a Gábor megszólítást:)
9/18 anonim válasza:
a párom Gábor és semmi ciki nincs benne:)
Nagyon szép név,de tényleg gyakori!
10/18 anonim válasza:
gábor becézve Gaba legalábbis én igy becézem az uncsi tesómat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!