Mit teszel ha úgy éred, hogy mindjárt rád tör a sírás?
szeretném elfojtani,de sajnos nem sikerül
engem is érdekelne,hogyan lehet elfojtani.
hiába próbálom,jön a könnyem,és ha vissza is akarom tartani,hogy ne törjön elő,akkor fájdalmasan begörcsöl a torkom.
Én pl már megtudom azt csinálni, hogy visszafojtom. Kivéve amikor meghal vlki mert akkor nem megy és nincs is értelme. De pl ha fiúkról van szó(lány vagyok), agyban levezetem, hogy ha szeretne akkor nem okozna fájdalmat. És mivel fájdalmat okoz(megcsal vagy nem is tudom, vlmi ilyen) akkor egyszerűen nem érdemli meg azt, hogy miatta sírjak...
De kíváncsi vagyok ha ti ismertek más módszereket is. Pl az alvás vlkinél bevállt?
én tegnap folytottam vissza. nagyon nehéz volt, de hazéig kibírtam. az történt, hogy lementem a gyerekeimmel anyámhoz, és kérdezte, hogy hogyhogy lejöttetek, én meg rávágtam poénból, hogy jöttünk enni, erre az volt a reakciója, hogy bebaszna, ha itt zabálnátok, és betette a tepsit a sütőbe. Na akkor fogtam magunkat, eljöttem haza, összeszedtem a cuccait amik nálam voltak, levittem neki, és megmondtam, hogy nem vagyok részorulva a kajájára, meg hogy ennél undorítóbb dolog nincs. Erre még ő van megsértődve, és nem érti, hogy mi a bajom.
Ennyi a rövid történet. amikor hazaértünk bőgtem mint egy kis taknyos, soha nem számítottam rá, hogy ezt kapom ÉN!!!! aki szinte etettem őket, kenyérrel, péksüteménnyel, liszttel, cukorral láttam el őket folyamatosan, sőt öcsém nálunk eszik rendszeresen, soha nem hándáltam fel semmit.
De ilyen a világ. Van neki egy éve egy élettársa, azóta csak ŐŐŐŐŐŐ van. Szerintem beoltotta ellenünk, pedig nem vagyunk, vagyis nem voltunk rosszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!