Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit teszel ha úgy éred, hogy...

Mit teszel ha úgy éred, hogy mindjárt rád tör a sírás?

Figyelt kérdés
Sírsz vagy elfojtod? Ha elfojtod akkor hogyan?
2009. aug. 3. 23:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sírok
2009. aug. 3. 23:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbálom elfojtani, de nem megy, és sírok.Aztán kicsit megkönnyebbülök.Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy van valami ami miatt sírás jön rám és egyből bőgök mert nem bírom.Van mikor vissza tudom tartani.:)
2009. aug. 3. 23:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

szeretném elfojtani,de sajnos nem sikerül

engem is érdekelne,hogyan lehet elfojtani.

hiába próbálom,jön a könnyem,és ha vissza is akarom tartani,hogy ne törjön elő,akkor fájdalmasan begörcsöl a torkom.

2009. aug. 3. 23:19
 4/10 A kérdező kommentje:

Én pl már megtudom azt csinálni, hogy visszafojtom. Kivéve amikor meghal vlki mert akkor nem megy és nincs is értelme. De pl ha fiúkról van szó(lány vagyok), agyban levezetem, hogy ha szeretne akkor nem okozna fájdalmat. És mivel fájdalmat okoz(megcsal vagy nem is tudom, vlmi ilyen) akkor egyszerűen nem érdemli meg azt, hogy miatta sírjak...

De kíváncsi vagyok ha ti ismertek más módszereket is. Pl az alvás vlkinél bevállt?

2009. aug. 3. 23:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

én tegnap folytottam vissza. nagyon nehéz volt, de hazéig kibírtam. az történt, hogy lementem a gyerekeimmel anyámhoz, és kérdezte, hogy hogyhogy lejöttetek, én meg rávágtam poénból, hogy jöttünk enni, erre az volt a reakciója, hogy bebaszna, ha itt zabálnátok, és betette a tepsit a sütőbe. Na akkor fogtam magunkat, eljöttem haza, összeszedtem a cuccait amik nálam voltak, levittem neki, és megmondtam, hogy nem vagyok részorulva a kajájára, meg hogy ennél undorítóbb dolog nincs. Erre még ő van megsértődve, és nem érti, hogy mi a bajom.

Ennyi a rövid történet. amikor hazaértünk bőgtem mint egy kis taknyos, soha nem számítottam rá, hogy ezt kapom ÉN!!!! aki szinte etettem őket, kenyérrel, péksüteménnyel, liszttel, cukorral láttam el őket folyamatosan, sőt öcsém nálunk eszik rendszeresen, soha nem hándáltam fel semmit.

De ilyen a világ. Van neki egy éve egy élettársa, azóta csak ŐŐŐŐŐŐ van. Szerintem beoltotta ellenünk, pedig nem vagyunk, vagyis nem voltunk rosszban.

2009. aug. 3. 23:41
 6/10 anonim ***** válasza:
csodálkozok hogy sikerült visszatartanod,és nem tört elő belőled ott helyben :(
2009. aug. 3. 23:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok sírós típus, de ha esetleg rámjönne, akkor inkább kieresztem, de csak csendben. Igazából helyzettől függ, de általában ha ilyen érzés tör rám, azt gyorsan átveszi a "de-szétverném-valakinek-a-fejét-a-betonon" érzés.
2009. aug. 4. 00:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én általában sokáig vissza tudom tartani, ha nem beszélek róla. Kívétel pl. halál vagy hasonló borzalmas dolog esetén. Ott nem mindig megy. Egyébként mindig visszafojtom addig, amíg egyedül nem maradhatok, akkor pedig végiggondolom a dolgot és kitör belőlem. Ilyenkor nagyon szoktam sírni és sokáig. Utána pedig tiszta kótyagos vagyok. Én úgy fojtom vissza a sírást, hogy próbálok teljesen másra gondolni, valami teljesen semlegesre (mi lesz az ebéd, teendők, stb.). Most pl. érzem, hogy tudnék sírni a tehetetlenségtől, szerintem ez az egyik legrosszabb.
2009. aug. 4. 01:01
 9/10 anonim ***** válasza:
elfolytom. mélylevegő. felfelénéz (akkornem könnyezek). nem gondolsemmire. agykiürít. zenetotálrafel. lemegyalfába. megnyugszik. hazamegy és tör-zúz. utána elalszik és megfullad a könnyeiben.
2009. aug. 4. 18:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én általában elfojtom (tudom, nem egészséges...) Úgy szoktam elfojtani, hogy felfelé nézek, pislogok sűrűn, vagy valami nagyon vicces emléket idézek fel. Nálam beválik. Sajnos január végén meghalt a barátnőm, azóta nem tudom visszafogni magam, bár ez érthető ilyenkor. Már sikerült elérniük a barátaimnak és a családomnak, hogy kimozduljak velük otthonról és olyankor próbálom visszafogni magam, hogy ne kelljen azt nézniük, hogy szomorú vagyok. Amikor viszont a szobámban vagyok, akkor utat engedek neki. Egész életemben nem sírtam annyit, mint amennyit január óta.... Szóval sajnos nem mindíg tudja befolyásolni az ember. Gyuszi, 18
2010. ápr. 23. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!