Mindjárt itt az iskola várod?
Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 19:49
1/8 anonim válasza:
Csak azt, h találkozzak az osztálytársaimmal. :)
2/8 anonim válasza:
hagyjál már! úgy utálom a sulit, a fenéért nem adnak csak úgy pénzt :D amugy most lettem 9es, úgyhogy az új osztálytársak miatt várom, de közben kifogtuk az egész iskola legszigorúbb ofőjét :(
3/8 anonim válasza:
Természetesen. Végre nem csak én kelek reggel korán (és a többi dolgozó embertársam) hanem a kis sz@rosok is, nehogy már végighenyéljék az évet!!:D
4/8 anonim válasza:
átverés az egész...
mi tanulunk és ők kapják a pénzt.
na meg tavaly lettem elsős gimis, ki volt írva hogy első osztály, bent meg minden fapados...
6/8 anonim válasza:
utolsó.. _:ADS:_ASD:ASD
igen, várom már roh@dtul, mert új suli, új lakóhely(kolesz), új város, buszozás megszokása, meg minden.. úgyhogy jó lenne már mindenen túlesni :D 15/L
7/8 anonim válasza:
csessze meg aki várja...Ez a rohadt nyár is olyan hamar elment:S
8/8 anonim válasza:
Most leszek 12.-es tehát k*rvára várom az hogy végezzek már a retardált középiskolával! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!