Nemrég durván megégetgettem magam öngyújtóval, hogy lehet eltűntetni az égési sérüléseket? Anyámnak nem kéne észrevennie.
Figyelt kérdés
2008. máj. 18. 11:10
1/10 anonim válasza:
Ird le, hogy hol egetted meg magad.
2/10 A kérdező kommentje:
A karomon a könyököm környékén a belső oldalon (ahol olyan érzékeny a bőr)
2008. máj. 18. 11:49
3/10 anonim válasza:
Ha akkor azonnal nem tetted víz alá és kötötted be steril kötszerrel, akkor szerintem már nem tehetsz semmit. Úgy fog maradni.
4/10 anonim válasza:
Öngyújtóval,ennyire?
Mit akartál csinálni?
5/10 A kérdező kommentje:
Direkt csináltam. (nem részletezném, miért, nem vagyok mazo vagy ilyesmi). Elég csúnya, hólyagot lettek rajta. Anyámtól kapni fogok érte. Pedig miatta volt az egész. :(
2008. máj. 18. 13:18
6/10 anonim válasza:
Hát ha dierkt csináltad, akkor nem jutott eszedbe, hogy látszani fog? Nem értem, hogy anyád miatt miért égetted meg magad, de mindegy. Viselj hosszú ujjú pólót (tudom, hogy meleg van, de amikor még kis hülye liba voltm - nem tudok rá szebb szavakat - és néha idióta módon karcolgattam magam, akkor utána én is megszoptam mert nyáron a dög melegben járkálhattam hosszúujjúban, na azóta nem vagyok ekkora barom). Lehet kapni egy krémet, a neve Sudocrem, bababoltokban árulják, mert főleg popsikrémnek használják, de igazából nem csak arra való. Rá is van írva, hogy égési-fagyási sérülésekre való, pattanásra is jó, meg persze felfekvésre (ezért popsikrém), nagyon szépen hámosít. Nekem kisbabám van és ha ezzel kenem a popsiját, akkor nem lesz piros, és anno. a gátsebre is hatásos volt, meg mindenfélére. Szóval ezzel próbáld meg.
7/10 anonim válasza:
Szia. Szerintem még ha anyukád miatt is csináltad akkor sem kellett volna... Nem kéne pirózni :D
8/10 A kérdező kommentje:
tudom. és meg is bántam :(
2008. máj. 20. 07:38
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, milyen nemű vagy. Ha fiú, mondd azt, hogy motort szereltek egy barátoddal és kész. Szerintem nincs olyan srác, akit motorkipufogó ne égetett volna meg. Ha lány, akkor süss gyorsan pogácsát, ha nincs otthon senki, majd a pogi mehet az asztalra és mellékesen megvillanthatod, hogy hát megégetted magad, mikor vetted ki a tepsit a sütőből....
10/10 anonim válasza:
Ápold le rendesen, tiszta kötésekkel, ne vakard el a hólyagokat. Amikor kinő rajta az új bőr, kenegesd óvatosan aloe verával meg körömvirágkrémmel, esetleg valami hámosodást serkentővel (kérdezd meg a patikában). Érdemes egy plasztikai sebészt is felkeresned minél előbb, hátha tud valami hasznos tanácsot adni.
De szerintem ennél még fontosabb, hogy megtanuld pszichésen másképp kezelni a problémás élethelyzeteidet, a tested (vagy más emberek) büntetése és okolása helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!