Nincs legjobb barátnőm?
sziasztok! nos az a helyzet, hogy most 10.es vagyok 8.ban volt legjobb barátnőm elsőtől fogva, mindent megbeszéltünk szinte egymással lógtunk, de ő be pasizott meg is változott, olyan lett mint egy felnőtt, és másik suliba ment és megszakadt a kapcsolat és nem is ér rá velem találkozni de nem hiányzik ez. Általánosból maradtunk páran a gimiben, vagyunk A B C D E . A és B legjobb bnők ők mindig számítanak egymásra, nem mindent kötnek az orrunkra. C mindig külön van ritkábban lóg velünk mert szinte csak a tanulás és a tudományos dolgok érdeklik. D rendes, de nem lehet vele komolyan beszélni, mellette ülök, de nagyon gyerekes pedig 16 éves!! nagyon naív és pl ilyen gyerekes h ott egy pillngóó, meg mindenen poénból megésrődik és bevágja a gyerekeskedést..és ha A és B-vel összekapok ők megkérdezik és visszamondja, és kb bárkinek elmondok vmit visszamondják egymásnak, mert A és B ugye legjobb bnők és néha érzem hogy teher lennék számukra, meg úgy tesznek h ők mindent tudnak meg ebben a társaságban mintha ők lennének a 'vezetők'. De am ők is keresik a társaságom, csak nemtom senkinek se tudok elmondani vmi személyeset mert nem akarom h megtudják annyian:( van egy bnőm aki ha itt lakna tuti a legjobb lenne, de egy évben 3 szor talizunk de neten elég szar mesélni pláne neki is van pasija és az jobban érdekli.. de am ez a baráti társaság jó de pl D-nek is van legjobb bnője csak nem ide jár meg mindenki a legjobb bnőjével külön megajándékozza magát karácsonykor, nekem meg nincs kivel..:( de nem is az, hanem hogy vki akinek elpanaszolhatom ha pl A és B vagy D milyen vagy ha megbánt és megbeszélni..vagy ha otthon van vmi.. vagy ha lesz barátom az intim dolgokat.. ők ezeket néha nem veszik komolyan pl mutatok egy fiút aki tetszik és lerondázzák..és nem merek sok mindent el mondani, inkább hülyülünk.. bele gondoltam hogy 3 év így.. nagyon szeretném ha nekem islenne legjobb barátnőm, megemészt hogy senkivel se tudom megbeszélni a gondjaim.. vannak még bnőim de ők nem annyira állnak hozzám közel mint ez a társaság..:(
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!