Hogyan döntsem el, hogy ki a legjobb barátnőm?
Figyelt kérdés
Sok barátnőm van, de közülük 3 kiemelkedően jó barát. Hogy vázolni tudjam a helyzetet (név nélkül) elnevezem őket x-nek, y-nak és z-nek. X és y utálja z-t, z utálja x-et és y-t, de x és y jóban vannak...mindhármukkal jól érzem magam, csak máshogy...x-szel olyan lányosan, vásárolgatósan...y aki csendes, de mindig kiáll mellettem... Z, akivel közös titkaink vannak és ő mindig visszaterel a jó útra... Mit tegyek?2012. szept. 23. 22:48
1/6 anonim válasza:
Miért kell tudnod, hogy ki a legjobb barátnőd? Kinek fontos ez a cím?
2/6 nagylzs válasza:
Egyetértek egyessel. Ki kényszerít rá hogy felcímkézd az embereket?
3/6 anonim válasza:
Igy rossz,h nemelyik nem csipi a masikat.
De amugy en is osztom az elozok velemenyet. Felesleges
4/6 anonim válasza:
Mindig is utáltam a több ismeretlenes egyenleteket :S
"A balsorsban látszik meg, ki az igazi barát;
A jólét ugyanis tele van barátokkal!"
5/6 anonim válasza:
Az élet és az idő majd választ ad rá. Ha igazán bajban leszel akkor derülnek ki kik az igazi barátok.... néha meglepő, hogy kik is azok, akik tényleg kitartanak melletted.
6/6 anonim válasza:
nekem is 3 barátnőm van, ugyanez a szituáció, de sosem gondolkoztam ezen! :D mindhármukat más miatt szeretem, mást szoktunk csinálni együtt. te tényleg ennyire unatkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!