Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan döntsem el, hogy ki a...

Hogyan döntsem el, hogy ki a legjobb barátnőm?

Figyelt kérdés
Sok barátnőm van, de közülük 3 kiemelkedően jó barát. Hogy vázolni tudjam a helyzetet (név nélkül) elnevezem őket x-nek, y-nak és z-nek. X és y utálja z-t, z utálja x-et és y-t, de x és y jóban vannak...mindhármukkal jól érzem magam, csak máshogy...x-szel olyan lányosan, vásárolgatósan...y aki csendes, de mindig kiáll mellettem... Z, akivel közös titkaink vannak és ő mindig visszaterel a jó útra... Mit tegyek?

2012. szept. 23. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell tudnod, hogy ki a legjobb barátnőd? Kinek fontos ez a cím?
2012. szept. 23. 22:53
 2/6 nagylzs ***** válasza:
Egyetértek egyessel. Ki kényszerít rá hogy felcímkézd az embereket?
2012. szept. 23. 23:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Igy rossz,h nemelyik nem csipi a masikat.

De amugy en is osztom az elozok velemenyet. Felesleges

2012. szept. 23. 23:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindig is utáltam a több ismeretlenes egyenleteket :S

"A balsorsban látszik meg, ki az igazi barát;

A jólét ugyanis tele van barátokkal!"

2012. szept. 23. 23:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Az élet és az idő majd választ ad rá. Ha igazán bajban leszel akkor derülnek ki kik az igazi barátok.... néha meglepő, hogy kik is azok, akik tényleg kitartanak melletted.
2012. szept. 24. 04:05
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem is 3 barátnőm van, ugyanez a szituáció, de sosem gondolkoztam ezen! :D mindhármukat más miatt szeretem, mást szoktunk csinálni együtt. te tényleg ennyire unatkozol?
2012. szept. 24. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!