Ha egy nőnek kioperálják a méhét utánna tényleg be fog kattanni?
te most ki vagy? nő, nő párja, nő fia?
honnan veszed ezt? szerintem ez kicsit sértő megfogalmazás és buta általánosítás
nem bekattan, csak hormonálisan megváltozik és lehet ingerlékenyebb, ilyesmi
kíváncsi lennék, konkrétan mire gondolsz
Hát, nekem kivették, és köszönöm jól vagyok.
Az előzőknek, és a kérdezőnek is írnám, hogy a méheltávolítás nem jár hormonális változással, ugyanis a méh nem termel hormont. A hormonokat a petefészek termeli. Ha azt is eltávolítják, akkor jön a menopausa, amit viszont lehet hormonokkal szabályozni, tehát nem szükségszerű szenvedni tőle.
De a legtöbb esetben is, csak a méhet távolítják el. Az meg inkább öröm, mert elég sok gondot tud okozni.
Az más kérdés, ha valakinek még nincs gyereke, és úgy kell eltávolítani a méhét... abba bele lehet kattani, viszont annak sincs köze a hormonokhoz, csak a pszichéhez.
Így-így. Én azért örültem neki, mert már van 3, elmúltam 40, és fél évig ömlött belőlem a vér. Nekem megkönnyebbülés volt.
de ha nem lett volna gyerekem, akkor tuti bele lehet betegedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!