Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha egy nőnek kioperálják a...

Ha egy nőnek kioperálják a méhét utánna tényleg be fog kattanni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Csak ha fiatal még, akkor hormonális gondjai lehetnek. Elég sok nőt ismerek ilyent, de egy sem kattant be.
2012. szept. 27. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
51%

te most ki vagy? nő, nő párja, nő fia?

honnan veszed ezt? szerintem ez kicsit sértő megfogalmazás és buta általánosítás

nem bekattan, csak hormonálisan megváltozik és lehet ingerlékenyebb, ilyesmi

kíváncsi lennék, konkrétan mire gondolsz

2012. szept. 27. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nekem kivették, és köszönöm jól vagyok.

Az előzőknek, és a kérdezőnek is írnám, hogy a méheltávolítás nem jár hormonális változással, ugyanis a méh nem termel hormont. A hormonokat a petefészek termeli. Ha azt is eltávolítják, akkor jön a menopausa, amit viszont lehet hormonokkal szabályozni, tehát nem szükségszerű szenvedni tőle.

De a legtöbb esetben is, csak a méhet távolítják el. Az meg inkább öröm, mert elég sok gondot tud okozni.

Az más kérdés, ha valakinek még nincs gyereke, és úgy kell eltávolítani a méhét... abba bele lehet kattani, viszont annak sincs köze a hormonokhoz, csak a pszichéhez.

2012. szept. 27. 23:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nekem kivennék a méhem (25 vagyok még nincs gyerekem) akkor én max attól kattannék be, hogy nem bírnám feldolgozni, hogy nem lehet saját gyerekem.
2012. szept. 28. 05:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Így-így. Én azért örültem neki, mert már van 3, elmúltam 40, és fél évig ömlött belőlem a vér. Nekem megkönnyebbülés volt.

de ha nem lett volna gyerekem, akkor tuti bele lehet betegedni.

2012. szept. 28. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!