'Antiszociális' barátomon hogyan segítsek?
Aszociális. Az antiszociális ember személyiségzavaros és veszélyes a társadalomra, ehhez képest az aszociális csak társaságkerülő - nem mindegy.
Vannak ilyen emberek, és a természetük ilyen, nem felveszik a viselkedést. Ha tizenéves, akkor még erősödik is kicsit a befelé fordulás.
Ha ő nem akar tenni ellene, akkor nem sokat tudtok csinálni, mert általában az ilyen emberek az "erőszakos" viselkedéstől csak jobban elfordulnak az emberektől, hiszen a velük való érintkezés rossz élmény.
Ha nem szeret eljárni sehova menj te hozzá és ott csináljatok valamit pl.: filmnézés, számitógépes játék,..vagy nem tudom, kevés lehetőségek vannak tudom jól én is egy ilyen "antiszociális" ember vagyok. nem tudom mit kéne tennetek mert szinte lehetetlen megváltoztatni őt ha nagyon zárkózott akkor nagyon nehezen teszitek őt nyíltabbá vagy nagyon sok időbe telik. Nálam több hónap kell mire elfogadok egy új közösséget. sajna ez van így formált az élet kiskoromban. A legfontosabb h ne érezze kiközösítve magát. remélem segítettem valamivel
19/f
Én is utáltam az iskolai kötelező programokat ünnepélyeket meg osztálykirándulásokat.
És, ez nem baj!
17:40
Az más hogyha utálsz valamit vagy hogy aszociális vagy
ez nem asszociálisság, csak egyszerűen nem bírja a társai modorát, hozzáállását.
Én is utáltam azt hallgatni hogy így piáltak, hétvégén, meg úgy piáltak hétvégén. Meg hogy 20-30e-et elvertek piára. Bezzeg mikor 18 évesen saját autóval mentem iskolába akkor én voltam a rohadt szemétláda, mert mi az hogy ilyen fiatalon autóval járok.
Szóval előbb a környezetében kellene szétnézni és utána lehet csak megállapítani hogy beteg e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!