Hogy lehet valaki ennyire antiszociális?
Szia
Az előző válaszolóval teljesen egyetértek. Nem szabad ezért elítélni a lányt lehet hogy, tényleg történt valami olyan dolog az életében amit nehezen tud feldolgozni pl:elváltak a szülei,vagy olyan dologgal sértették meg ami számára nagyon fájt stb..
Leírtad hogy néha nehezére esik válaszolni a kérdéseitekre gondolom azért mert rágódik a nehézségein és nem tudja hogy mitévő legyen és ezt sajnos veletek is érezteti a válaszaival.
Ő is vágyik ugyan úgy más emberek társaságára mint például te a 2 barátnődre.
Biztos hogy el lehet vele beszélgetni valamiről,csak azt kell csinálni amit az előtte szóló teljesen jól leírt. Legyetek vele egy kicsit többet és akkor talán érezni fogja hogy van egy jó társaság akivel együtt lehet és akkor talán jobban kinyílik felétek és többet beszél veletek. Egy próbát megér,nem veszítetek vele semmit.(Egyébként az ilyen embernek az tesz jót ha elmondja a problémáit valakinek ezzel is könnyit a lelkén.)
Egyszer eljön az a idő (remélem) hogy valaki szerelmes lesz belé vagy ő valakibe. Akkor már rögtön máshogy fog állni a dolgokhoz az biztos.Boldogabb,szókimondóbb és barátságosabb lesz. Vagy lehet hogy éppen ez a baja hogy szeret valakit de nem meri elmondani.
Lehet hogy furcsán hangzott amit leírtam de szerintem ez az igazság. A leírtak alapján én erre tudtam következtetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!