Az nagy baj hogyha egy fiúnak a jobb szemén szemkötő van?
Figyelt kérdés
Egyszer este felé megtámadtak késsel és a jobb szememet elég durván megvágták annyira hogy megvakultam rá azóta szemkötő van rajta és ha nem lenne az nem lenne valami szép látvány szóval nagyon nagy baj hogy szemkötő van a jobb szememen?
(Azt hogy elhiszitek azt rátok hagyom de ez megtörtént és valami kúr*ára fájt is)
2012. szept. 26. 19:41
11/12 anonim válasza:
szerintem nem gàz...èn meg a jobb szememre nem làtok,bàr èn nem hordok szemkötõt..nekem üvegszemesen van megoldva...ès csaj vagyok ...ès leszarom mit dumàlnak a bunkók ..van egy csomò baràtom csak az õ vèlemènyük fontos
12/12 anonim válasza:
- nincs más választásod, nem látsz, szembeültetés meg nincs, teljesen normális, én is ezt tenném, mellesleg szerintem nagyon jól néznek ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!