Miért nem fut a netem a játék mellett?
Figyelt kérdés
A Leage of Legends nevezetű játékkal játszom,de valamiért nem tudok netezni a játék mellett, akármelyik játék mellett simán fut a netem, de szerintem ez valamilyen oknál fogva blockolja, vagy nagyon lelassítja...
Ha épp menet közbe vagyok vagy in Queue-ban(az az champion választásban, vagy mecskeresésben)akkor is simán fut a net....
2012. szept. 26. 19:20
1/3 Dr.Martin válasza:
A LoL kb, 200 kbs-t használ. Ping milyen miközben nyomod?
2/3 Dr.Martin válasza:
Ja várjá 5v5-nél többet fogyaszt + ne netezz közben, ne feedeld a többieket :P
3/3 A kérdező kommentje:
32 pingem szokott lenni általában.A netem viszonylag jó, 3 Megával szed le torrentről.Nem az a probléma hogy 5v5 esetleg 3v3 -ba nem fut, mert akkor általában jó, csak akkor nem jó, amikor a főmenübe vagyok pl:play,Bolt stb
2012. nov. 26. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!