Qqqq147 kérdése:
Milyen a pécsi Nagy Lajos Gimnázium? FONTOS
Figyelt kérdés
_hány ponttal vettek fel
_mik a szóbeli felvételi tantárgyak
_milyen kolesz
_szerinted mennyire erősek a tanárok
2012. szept. 25. 21:31
1/5 anonim válasza:
Én nem oda járok csak hallottam róla. Nagyon elit, sokmindent követelnek feleslegesen, nagyon leterhelik a diákokat, az is előfordul, hogy olyan feladatokat oldanak meg, amit az egyetemisták. És a koleszról is azt hallottam, hogy szigorú, nem vihetsz be laptopot sem, stb.
2/5 anonim válasza:
Talán egy hitelesebb válaszoló vagyok, mint az előző kommentelő, mert magam is e remek iskola padjait koptatom lassan 4 éve... A felvételit érdemes jóra megírnod, főleg ha a spec. matek-infós vagy biosz-kémiás osztályba jelentkezel. Nekem összesen 70 pontom volt, és simán felvettek az általános tagozatra, pedig ez nem túl jó felvételinek számít. A szóbeli felvételik általában az adott tantárgyból vannak (pl.: angolosoknál angol, matekinfósoknál infó stb.). Általános tagozaton egy kis elbeszélgetés van, meg fel kellet olvasni egy szöveget és azt röviden értelmezni. Hittanból nem árt felkészüli egy kicsit, mert abból is lehetnek kérdések. A kollégium eléggé szigorú, de a nevelőtanárok következetesek, csak a TE javadat szolgálják a különféle intézkedések (amúgy laptopot be lehet vinni...)A tanárok télleg eléggé kemények, de mindegyik igazi EMBER, és nagyszerű pedagógus. Az oktatás színvonala egyetlen másik középiskola színvonalához nem hasonlítható...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy szántál rám időt és voltál olyan kedves hogy írtál---> tehát a finomkodásokat félretéve kösziiii :DD
2012. okt. 1. 21:04
4/5 anonim válasza:
Bocs ha későn írok,de én lajosos vagyok, és nem viselem jól, hogy az első kommentelő úgy ír le egy iskolát, hogy nem is odajárt. Bár ezzel nem is lenne nagy gondom, ha nem írna ilyen eget verő ostobaságot és butaságokat... A kommentéből arra következtetnék, hogy az IQ szintjével nem dicsekedhet, így valószínűleg neki valóban egyetemista szintűek lennének a feladatok. Ja és a koleszba elvileg lehet vinni laptopot. Kérdező, az utolsó két kérdésedre tudok válaszolni: a kolesz egy tipikus kolesz (nem koszos, bár nem is csillog-villog, és nem a legmodernebb, de nagyon hangulatos). Azok a tanárok akik engem tanítanak, mind értékes és jó emberek, és azt hiszem az egész tanári kar (egy-két kivétellel) igazán erős, mindenki nagyon intelligens. Még egyszer elnézést a (nagyon) késői válaszért, de úgy éreztem, hogy muszáj megvédenem az iskolámat ilyen primitív, okoskodó alakoktól, és nem lenne jó, ha ez befolyásolna a döntésedben :)
5/5 anonim válasza:
Abban van igazság, hogy vannak egyetemi szintű példák. Vagyis nekünk kémián. (Kémia tagozatos vagy, szóval érthető.)
Amúgy rohadt jó suli, nagyon szeretem. A kolesz korrekt, azt is bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!