Ha elszeretnék több napra menni a barátommal sátorozni, a szülőktől lehet nem kérni engedélyt? 16 évesen mennyi jogom lehet ilyenre?
Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 20:37
1/3 anonim válasza:
Nem! Engedély nélkül 2sehova", még bőven kiskorú vagy, tehát nem ajánlatos csak úgy eltűnni, kérj engedélyt, mert még a szüleidet kevered bajba... Biztos elengednek, ha megbeszéled velük.
2/3 anonim válasza:
16 évesen ahhoz van jogod,hogy tanulj.Ha sátorozni akarsz,kell a szüleid engedélye.Nem vagy még nagykorú,ők tartanak el és ők a felelősek érted.Ha az engedélyük nélkül mégy el,és nem tudják,hogy hol vagy, a rendőrséggel fognak kerestetni.Ha olyan felnőttnek érzed magad,akkor viselkedj is úgy.
3/3 A kérdező kommentje:
Én nem úgy értettem hogy fogom magam,azt szó se beszéd csak úgy eltűnök,hanem,hogy ha mondom hogy én elmék ennyi időre és oda meg ide , és ennyi...Jah és hogy "felnőttként viselkedni"az nem azon alapul hogy ki mitcsinál,najó azon is de mindenki más,és a felnőttek is csinálnak ojan dolgokat mik másnak nem tetszik,-felnőtnek lenni mindenkinek mást jelent.....
2009. aug. 2. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!