Lenne egy nagy problémám az iskolában. Van egy gyerek akit csak azért vettek fel mert tud hegedülni. Amúgy fel van mentve reál tantárgyakból és a többiből szín kettes. Ez egy magatartászavaros hülyegyerek. Mit csináljak?
A lényeg, hogy ő a barátom ellen fordított, meg akart veretni stb. pedig én nem csináltam semmit. úgy kezdődött, hogy egyszer oda fordult hozzám és kérdezősködött a szüleimről, hogy miért váltak el. Én meg erre, hogy bocs de semmi közöd sincsen hozzá. Aztán azt mondta. " hah. Olyan ocsmány az öcséd mint amilyen az apád, aki elhagyott".
Tanárnak szóltam de ő nem csinált semmit, hanem azt mondogatta, hogy ő egy művészlélek, minden ilyen ember egy kicsit furcsa.
Amúgy a gyerek szív, cigizik, piál, betárdázik stb. egyszer lefújta grefitivel az iskola ablakpárkányát. Ez mondjuk elég bizonyíték lenne. Amúgy ha jellemezném külsőleg ő egy gerincferdüléses 165 cm kis nagyszájü kisgyerek. Mondjátok meg mit csináljak?
Volt, hogy tavaly nekem esett én lefogtam félkézzel, majd úgy megkarmolta az oldalamat, hogy vérzett.
Akkor szóltam a tanárnőnek és ő erre azt válaszolta ,hogy művészlélek, amúgy a tanárok le se szarják, hogy ki kivel verekedik.

Tesi órán azt mondta ,hogy " Lefogsz égni , mint tavaly"
Erre hasba rúgtam. Felmentünk az igazgatóhoz és hála Istenek neki sem hittek. Elküldtek a pszihológushoz minket és ennyi. Nem kaptam semmit és az anyukám bement és elmondott mindent és amúgy volt egy késelési ügye annak a gyereknek. Szóval már nincsen rajtam feszültség, hogy megvertem és már beszélhet hozzám már nem érdekel, nem szólok viszza.
Probléma meg van oldva.

:O
probléma megoldva az viszont oké:)

Csak szeretnék szólni hogy vigyázz a bosszuálló kis Brazillal lehet hátbatámad (neadjisten a késsel)
A mi osztályunkba Anarhizmus van.
Piszkáld csak a származásával, mond neki hogy jol megy az ultrapigmentáltaknak a hegedű, nem pletyka ténleg félnek a nagy Magyaroktól.
Húúúú már jó rég volt ez az eset :D.
Azóta volt egy időszak mikor "kuss" volt.
Most meg becézget, elfoglalja a helyem.
Amúgy a szülei rendszeresen veri.
Ez a kis p.cs nem roma, de azokkal haverkodik.
Bukik kb 5 tantárgyból.XD

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!