Lenne egy nagy problémám az iskolában. Van egy gyerek akit csak azért vettek fel mert tud hegedülni. Amúgy fel van mentve reál tantárgyakból és a többiből szín kettes. Ez egy magatartászavaros hülyegyerek. Mit csináljak?
A lényeg, hogy ő a barátom ellen fordított, meg akart veretni stb. pedig én nem csináltam semmit. úgy kezdődött, hogy egyszer oda fordult hozzám és kérdezősködött a szüleimről, hogy miért váltak el. Én meg erre, hogy bocs de semmi közöd sincsen hozzá. Aztán azt mondta. " hah. Olyan ocsmány az öcséd mint amilyen az apád, aki elhagyott".
Tanárnak szóltam de ő nem csinált semmit, hanem azt mondogatta, hogy ő egy művészlélek, minden ilyen ember egy kicsit furcsa.
Amúgy a gyerek szív, cigizik, piál, betárdázik stb. egyszer lefújta grefitivel az iskola ablakpárkányát. Ez mondjuk elég bizonyíték lenne. Amúgy ha jellemezném külsőleg ő egy gerincferdüléses 165 cm kis nagyszájü kisgyerek. Mondjátok meg mit csináljak?
Én 16 éves vagyok ő 15.
Amúgy én jártam 2 évig karatéra és rendszeresen szoktam kondizni. Oké megverem. Csak előbb ki kell várni az alkalmat. De hogyan? Azért látszik, hogy egy kicsit szarik tőlem, mindig a hátam mögött beszél. Egyszer hallotam, amikor kimentem az öltözőböl( tesi) azt mondta " na gyere te kis szemét". Igen a tesióra lenne a legjobb.
Hát eddig még nem volt tesióra, de már a tanárnőnek elmondtam az ablakpárkányt és nagyon ideges lett a tanárnő.
XD
De igen majd kap.
Ma pl. fizika óra közben kekszel dobált. Ma tényleg úgy volt, hogy nekimegyek.
Az utólsónak.
Szép békés tanácsot adtál, de nem lehet tétlenül, hagyni ahogy kekszel dobál és az osztálytársaim elött kiröhögtet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!