Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kedves emósok, most hozzátok...

Kedves emósok, most hozzátok szólok (kettőspontD) (? )

Figyelt kérdés
Leírnátok nekem, h (nagyjából/pontosan)milyenek is vagytok, hogyan öltöztök, meg minden amit tudni kell rólatok ja meg hogy vannak-e oldalaitok? (ilyen blogszerűségekre meg közösségi portálokra gondolok.) (am 1-2 dolgot azér tudok...de nem sokat. csak nemtom h mi téveszme meg mi nem...) előre is nagyon köszike! :D (és pls csak igazi emók írjanak..nem akarok itt mindenféle vitákat látni...:| )

2012. szept. 24. 22:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%
Csak akkor vagy igazi emó man, ha vagdosod a kezecskéd meg a lábacskád, uuugye vagdosod? :)))
2012. szept. 24. 22:40
 2/14 A kérdező kommentje:
öööö...nem, nem vágdosom, mivel nem vagyok emós...csak azért írtam ki, mert kíváncsi vagyok h most akkor mi igaz meg mi nem...mondhatni infókat akarok gyűjteni...(eddig amúgy mindenki mást mondott nekem) de te am tényleg emós vagy?
2012. szept. 26. 21:36
 3/14 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg emós vagyok. -,-'
2012. szept. 28. 20:31
 4/14 A kérdező kommentje:
de most akkor komolyan csak ennyi? vagdossak az ereiket oszt cső?
2012. szept. 30. 20:32
 5/14 anonim ***** válasza:
Emós annyit csinál, felvágja az ereit, sörényt növeszt, a szeme elé söpri, és sír.
2012. okt. 1. 19:57
 6/14 anonim ***** válasza:

Nos... amit az előzők írtak azok igazak... a pózerekre!

Mindíg miattuk szívunk, elterjesztik ők is, és az anti-emo-k is.Ez nem igaz.

Na hogy a kérdésedre válaszoljak.:

Csak fekete farmer, sötétkék/fekete/zöld póló, van oldalam de itt nem osztanám meg, ha kíváncsi vagy valamire írj.

L/14

2012. okt. 3. 01:02
 7/14 anonim ***** válasza:
14 évesen az emó a menő? Vicces, vagy inkább szánalmas?
2012. okt. 4. 20:41
 8/14 anonim válasza:
Fogsz egy darab kutyaszart! Ez könnyen beszerezhető az utcán vagy esetleg a kertedben is. Egyébként macskaszar is tökéletesen megfelel. Namost a lényeg hogy próbálj meg minél inkább hasonlítani arra a darab kulára. Ugye nem is nehéz?
2012. okt. 4. 21:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Minden hülye előítéló beka.hatja! az emo nem erről szól. lol az emo stílus nélkül annyit tesz hogy érzelem ben dúsabb az átlagnál. ennyi!
2012. okt. 16. 00:11
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát ezek a kommentek viccesek :D Jót röhögtem rajtuk. xD Elég szánalmasak, akik azt hiszik, hogy csak abból áll, hogy szétvágjuk magunk xD Eléggé szánalmasak vagytok :D Ebből látszik, hogy annyi agyatok van, mint egy szák krumplinak, és nem éltetek még meg olyat, hogy legszívesebben meg halnátok. Am meg nem lehet leírni konkrétan az emokat, mert mindenkinél mást jelent. Hasonlóak vagyunk, de ugyanakkor egyediek is. És elárulom nektek, hogy nincs olyan, hogy emós, csak emo van. Ha igazán érdekelne, akkor ezt tudnád ;)
2012. okt. 22. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!