Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Te milyennek képzeled az...

Te milyennek képzeled az átlagos vagy tipikus kérdezőket és válaszolókat itt a gyakorikerdeseken? Melyik kategóriában milyen emberek aktívak szerinted?

Figyelt kérdés
A megfigyelésem szerint az itteni populáció több dologban is egy kicsit eltér más weboldalak közönségétől. Szerinted is?

2012. szept. 24. 21:32
1 2
 11/15 halibel ***** válasza:
Fiatal szingli elkényeztetett pic... öhm, hölgyek :D
2012. szept. 28. 15:15
 12/15 anonim válasza:

az állatos kérdéseket egy ideje nem nézem, de értelmetlen többnyire, hiszen a legtöbb háziállatról fenn van annyi info a neten, hogy az alapján lehessen dönteni.

Nekem a "kedvenceim" a "mit kérjek aputól érettségire? Porschét vagy Maseratit?" jellegű kérdések.

Amikor valaki a nagy farkával dicsekszik a névtelen fórumon, azt már megszoktam, de amikor a gazdagságukkal, fizetésükkel menőznek és hülye kérdéseket tesznek fel, az mindig felidegesít. Nem az a baj, hogy gazdagok, hanem hülyék is mellé, és ez nagyon bántja a társadalmi igazságérzetemet.

Amúgy leginkább a szerelem-szex témákat nézem, a poénok miatt, sokszor jobban röhögök, mintha vicceket olvasnék.

2012. okt. 10. 14:29
 13/15 anonim válasza:

Amúgy a szerelem-szex rovat 3 tipikus, mindig vissza-visszatérő kérdésköre:

lánykérdés:

"14 évesen KAVARTAM 2 néger sráccal, aztán gumi nélkül elölről-hátulról partiba vágtak a budiban... lehetek terhes?"

fiúkérdés:

"23 éves, diplomás, rendes srác vagyok, nem vagyok ronda, de sose volt még senkim, pedig udvarias és kedves vagyok. Miért?"

illetve az örök klasszikus:

"19,43 centis a szerszámom, az nagyon mütyürke? GÁZ, ha kisebb, mint 20 cm, ki fognak röhögni?"

és ha pl. egy fiú feltesz egy kérdést,

pl. "Hiányzik a fél arcom, ez hátrányt jelent csajozásnál?" akkor a legtöbb nagyeszű azt válaszolja, hogy "csak akkor hátrány, ha te annak érzed, no para, rengeteg félarcú srácot látok topmodell barátnővel, csak legyen önbizalmad."

2012. okt. 10. 14:45
 14/15 A kérdező kommentje:
A két utolsó hozzászólást különösen értékeltem! )))
2012. okt. 16. 16:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom...én az itteni felhasználók nagyrészét egy olyan embernek képzelem el, akiket a való életben mások magasról leszarnak, ezért itt próbálnak másokat oltogatni, hogy helyreállítsák a kis önbizalmukat...A másik nagy csoport a kamu emberek csoportja...Sajnos tapasztalatból tudom, mármitn nem én csinálom ezt, hanem múltkor egyik osztálytársam mesélte, hogy ő is feljár ide és azon röhög, hogy valaki kitett egy kérdést, ő meg írt neki, hogy ha lenne kedve, barátkozhatnának, és hogy mindig ír a gyereknek üzenetben, hogy -Szia, hogy vagy? ^^ eközben meg röhög rajta...szánalmas.

És legkevesebben a normális emberek vannak. Csal pont ez az, hogy sose tudhatod, épp ki normális és ki a kamu ember.

16/l

2014. jún. 7. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!