Te milyennek képzeled az átlagos vagy tipikus kérdezőket és válaszolókat itt a gyakorikerdeseken? Melyik kategóriában milyen emberek aktívak szerinted?
az állatos kérdéseket egy ideje nem nézem, de értelmetlen többnyire, hiszen a legtöbb háziállatról fenn van annyi info a neten, hogy az alapján lehessen dönteni.
Nekem a "kedvenceim" a "mit kérjek aputól érettségire? Porschét vagy Maseratit?" jellegű kérdések.
Amikor valaki a nagy farkával dicsekszik a névtelen fórumon, azt már megszoktam, de amikor a gazdagságukkal, fizetésükkel menőznek és hülye kérdéseket tesznek fel, az mindig felidegesít. Nem az a baj, hogy gazdagok, hanem hülyék is mellé, és ez nagyon bántja a társadalmi igazságérzetemet.
Amúgy leginkább a szerelem-szex témákat nézem, a poénok miatt, sokszor jobban röhögök, mintha vicceket olvasnék.
Amúgy a szerelem-szex rovat 3 tipikus, mindig vissza-visszatérő kérdésköre:
lánykérdés:
"14 évesen KAVARTAM 2 néger sráccal, aztán gumi nélkül elölről-hátulról partiba vágtak a budiban... lehetek terhes?"
fiúkérdés:
"23 éves, diplomás, rendes srác vagyok, nem vagyok ronda, de sose volt még senkim, pedig udvarias és kedves vagyok. Miért?"
illetve az örök klasszikus:
"19,43 centis a szerszámom, az nagyon mütyürke? GÁZ, ha kisebb, mint 20 cm, ki fognak röhögni?"
és ha pl. egy fiú feltesz egy kérdést,
pl. "Hiányzik a fél arcom, ez hátrányt jelent csajozásnál?" akkor a legtöbb nagyeszű azt válaszolja, hogy "csak akkor hátrány, ha te annak érzed, no para, rengeteg félarcú srácot látok topmodell barátnővel, csak legyen önbizalmad."
Hát nem tudom...én az itteni felhasználók nagyrészét egy olyan embernek képzelem el, akiket a való életben mások magasról leszarnak, ezért itt próbálnak másokat oltogatni, hogy helyreállítsák a kis önbizalmukat...A másik nagy csoport a kamu emberek csoportja...Sajnos tapasztalatból tudom, mármitn nem én csinálom ezt, hanem múltkor egyik osztálytársam mesélte, hogy ő is feljár ide és azon röhög, hogy valaki kitett egy kérdést, ő meg írt neki, hogy ha lenne kedve, barátkozhatnának, és hogy mindig ír a gyereknek üzenetben, hogy -Szia, hogy vagy? ^^ eközben meg röhög rajta...szánalmas.
És legkevesebben a normális emberek vannak. Csal pont ez az, hogy sose tudhatod, épp ki normális és ki a kamu ember.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!