Szerintetek NARUSAKU vagy NARUHINA lesz?
Kérdésedre válaszolva: Naruramen :)
De amúgy nem értem, miért kérdezted, hogy Naruhina v. Narusaku, ha annyira erőszakoskodsz a Narusaku páros mellett. Nem értem, mi a bajod azzal, ha valakinek eltér a tiédtől a véleménye. Akkor miért kérdezted? Mindkettőnek megvannak az okai:
- Naruto, bár szerelmes Sakurába, de a szíve mélyén Sakura még mindig Sasuke-ba szerelmes. A kapcsolatuk elkezd inkább baráti kapcsolatba bonyolódni.
- Hinata, bár szerelmes Naruto-ba, Naruto még mindig szereti kicsit Sakura-t és észre se veszi, hogy Hinata vonzódik utána. Amikor pedig szerelmet vall Hinata, akkor talán Hinata iránt kicsit több vonzódást mutat Naruto. Max. jobb barátok lesznek.
Az előttem válaszolónak igaza van. Minek teszel fel ilyen kérdést, ha téged zavar, ha más a NaruHina párosra voksol? Akkor most csessz le engem is, mert én teljes mértékben, örökre, akármi történik, NaruHina fan leszek.
SPOILER ON!
Ha olvasod a mangát, most adták ki a 615. részt. Hinata akadályozta meg, hogy Naruto csatlakozzon Obitóhoz és Madarához. És ezek után Naruto fogta meg Hinata kezét, és ő maga gondolta -mármint Naruto-, hogy "Sosem fogom elengedni a kezét...". Tehát, a mostani helyzetek szerint NaruHina.
Spoiler képek:
SPOILER OFF!
Tehát, kövezz meg, vagy akármi, de én továbbra sem kedvelem Sakurát, és továbbra is szeretem a NaruHinát.
Én a Naruhinát is szeretem,de mégis valahogy a szívem a Narusaku-hoz húzz.:))
-SPOILER-
Manga 631
Innen kiderül,hogy Naruto szíve választottja még mindig Sakura!:)
Tessék itt egy link:
Persze ez nem azt jelenti,hogy nekünk Narusakusoknak el kéne
bíznunk magunkat,hiszen ki tudja lehet,hogy a kövi manga részben éppen,lesz egy naruhina fordulat.:)
Ki tudja?Végül is Kishimoto egy vérbeli troll XD
Isten ments a NaruSaku-tól! A legnagyobb hiba lenne Kishimototól. Én egyik párosnak se szurkolok és nem is vágyok rá, hogy valamelyik megtörténjen, de ha választani kell akkor NaruHina.
katica999.:D Látszik a válaszodon, hogy Sakura őrült vagy. Össze-vissza kapálózol. Ezt nem is ragoznám. Felesleges lenne bármit is magyarázni, mert elvakult Sakurafan vagy(aki egyenesen megzakkan ha leírják a kedvencét).
a 631-es fejezettel kapcsolatban: már pár helyre leírtam, ahogy más is: POÉN.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!