Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek NARUSAKU vagy...

Szerintetek NARUSAKU vagy NARUHINA lesz?

Figyelt kérdés
sztem narusaku <3

2012. szept. 24. 19:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nézed a mangát akkor látod, hogy nem szereti Sakurát, csak barát. Ez Pein óta kezdôdött el.
2012. szept. 29. 09:45
 12/21 anonim ***** válasza:

Kérdésedre válaszolva: Naruramen :)

De amúgy nem értem, miért kérdezted, hogy Naruhina v. Narusaku, ha annyira erőszakoskodsz a Narusaku páros mellett. Nem értem, mi a bajod azzal, ha valakinek eltér a tiédtől a véleménye. Akkor miért kérdezted? Mindkettőnek megvannak az okai:

- Naruto, bár szerelmes Sakurába, de a szíve mélyén Sakura még mindig Sasuke-ba szerelmes. A kapcsolatuk elkezd inkább baráti kapcsolatba bonyolódni.

- Hinata, bár szerelmes Naruto-ba, Naruto még mindig szereti kicsit Sakura-t és észre se veszi, hogy Hinata vonzódik utána. Amikor pedig szerelmet vall Hinata, akkor talán Hinata iránt kicsit több vonzódást mutat Naruto. Max. jobb barátok lesznek.

2012. nov. 9. 19:55
 13/21 anonim válasza:
58%

Az előttem válaszolónak igaza van. Minek teszel fel ilyen kérdést, ha téged zavar, ha más a NaruHina párosra voksol? Akkor most csessz le engem is, mert én teljes mértékben, örökre, akármi történik, NaruHina fan leszek.

SPOILER ON!

Ha olvasod a mangát, most adták ki a 615. részt. Hinata akadályozta meg, hogy Naruto csatlakozzon Obitóhoz és Madarához. És ezek után Naruto fogta meg Hinata kezét, és ő maga gondolta -mármint Naruto-, hogy "Sosem fogom elengedni a kezét...". Tehát, a mostani helyzetek szerint NaruHina.

Spoiler képek:

[link]

[link]

[link]

SPOILER OFF!

Tehát, kövezz meg, vagy akármi, de én továbbra sem kedvelem Sakurát, és továbbra is szeretem a NaruHinát.

2012. dec. 30. 13:56
 14/21 A kérdező kommentje:
Megtennem de nem teszem mert igazatok van!matol en is naruhina fann vagyok!bocsanat es koszonom a valaszokat!
2012. dec. 31. 13:16
 15/21 Kinucc ***** válasza:
58%
Vagy forever alone lesz vagy Naruhina.Am remélem Naruhina lesz mert Hinata az 1000000-szer jobb mint Sakura! :D És szerintem Naruto is lassan megszereti Hinatat! :D
2013. márc. 5. 21:22
 16/21 anonim válasza:

Én a Naruhinát is szeretem,de mégis valahogy a szívem a Narusaku-hoz húzz.:))

-SPOILER-

Manga 631

Innen kiderül,hogy Naruto szíve választottja még mindig Sakura!:)

2013. máj. 29. 15:18
 17/21 anonim válasza:

Tessék itt egy link:

[link]

Persze ez nem azt jelenti,hogy nekünk Narusakusoknak el kéne

bíznunk magunkat,hiszen ki tudja lehet,hogy a kövi manga részben éppen,lesz egy naruhina fordulat.:)

Ki tudja?Végül is Kishimoto egy vérbeli troll XD

2013. máj. 29. 15:25
 18/21 anonim ***** válasza:
22%
631- itt abszolut narusaku lesz! naruhina egy nagy darab fos! mikor torodott naruto hinataval? Pein harcutan se. én a mangát kovetem és az animebe annyi nagy suletlenség van behelyezve ami megse tortént. az egész shippuden alatt naruto és hinata 2 váltottak szot. az meg tényleg baromság lenne ha egy kézfogástol beleszeretne :/ személy szerint ha nem lesz narusaku vagy kibahina akkor ne legyen semmi
2013. aug. 18. 01:31
 19/21 anonim válasza:
Katica adóm a válaszod és én is NaruSakus vagyok remélem össze jönnek :3
2013. szept. 14. 11:35
 20/21 anonim ***** válasza:

Isten ments a NaruSaku-tól! A legnagyobb hiba lenne Kishimototól. Én egyik párosnak se szurkolok és nem is vágyok rá, hogy valamelyik megtörténjen, de ha választani kell akkor NaruHina.

katica999.:D Látszik a válaszodon, hogy Sakura őrült vagy. Össze-vissza kapálózol. Ezt nem is ragoznám. Felesleges lenne bármit is magyarázni, mert elvakult Sakurafan vagy(aki egyenesen megzakkan ha leírják a kedvencét).

a 631-es fejezettel kapcsolatban: már pár helyre leírtam, ahogy más is: POÉN.

2013. szept. 16. 19:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!