Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem érkeznek meg a...

TokaiD kérdése:

Miért nem érkeznek meg a csomagjaink amiket Ebayról rendeltünk?

Figyelt kérdés

Nos az történt, hogy még Augusztusban rendeltünk jó nyolc csomagot Ebayről a barátnőimmel. Az én címemre, ahova addig mindig minden megérkezett. A nyolcból négy gond nélkül megérkezett a többi viszont azóta sem jött meg. Rengetegszer írtunk, hogy küldjék újra mert nem kaptuk meg őket, és újra is küldték, de még ezek a második, harmadik rendelések is elkeveredtek. Valaki tudja, hogy hogy tudok utána járni? Nagyon fontos lenne mert a csomagok drágák voltak és nem tudunk mit csinálni!

Köszönöm segítségeteket előre is

2012. szept. 24. 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Barátnőmmel ugyanez volt, a harmadik csomag érkezett meg, amit ajánlottan küldtek.

Nekem a magyar posta "csak" megdézsmálta a csomagomat, a jobb cuccokat kiszedték belőle.

Sehol nem tudsz reklamálni, csak vond le a tanulságot: nem szabad SEMMIT sem a magyar postával küldeni. Futárszolgálat, postagalamb, bármi, csak posta ne!

2012. okt. 2. 14:55
 2/2 anonim válasza:
Szia az ebayben az a jó hogy amíg nem hagyod jóvá azt hogy igen minden rendben ment az eladóval addig a paypal nem engedi tovább a pénzt. Amennyiben el állsz a vételtől adsz egy negatív értékelést hogy meghiúsult és levásárolhatod a paypalodról azt az összeget (én legalábbis így tudom)
2012. okt. 3. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!