Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 3 órás skype beszélgetés...

3 órás skype beszélgetés szerintetek az kevés vagy sok?

Figyelt kérdés

2012. szept. 23. 17:32
 1/3 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Ez megítélés kérdése. Én azt mondom, hogy sok, én egész hónapban nem beszélek ennyit telefonon, skype-on együtt számolva sem. Ugyanakkor, ha van mondanivalótok egymásnak, akkor nem feltétlen olyan sok.
2012. szept. 23. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Ha az egyik ember mondjuk Angliában él a másik Magyarországon, akkor nem sok, hiszen alig találkoznak,és a skype az egyetlen kapocs köztük.

Ha viszont a 2 ember szinte egy házban laknak vagy egy osztályban járnak suliban akkor sok. Akkor nem értem hogy mi mindent lehet dumálni még amit a személyes találka alatt nem lehetett??

2012. szept. 23. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól függ kivel beszélsz ennyit és milyen rendszerességgel beszélsz ennyit. Mi pl külföldön élünk és párom van, hogy 2 órát beszél otthoniakkal minden hétvégén vagy 2 hetente. Én rendes telefonon szoktam, mert tudok egy módszert amivel ugyanannyiba kerül mint a skype és így akár párhuzamosan is tudunk beszélgetni, nem zavarjuk egymást. Ha az egyik haverodról van szó akkor sok, mert élőben is tudnátok találkozni gondolom. Ha egy csajjal/sráccal akivel össze akarsz jönni, akkor meg azt javaslom, hogy hívd el randira.
2012. szept. 23. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!