Megtehetik ezt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Új szakmán kezdtem az évet, visszatettek 9. osztályba, de már 11.-s lennék. majd lesz a gólyaavatás, de én már nem megyek be mert én már egyszer részt vettem rajta amikor kellett! Anno 9.-be. Osztályfőnök azt mondta, hogy aki nem jön be gólyaavatóra az tagintézmény vezetőit kap! Ezmiii??? Ne szórakozzanak már velem. egy délutáni rendezvényre ne kötelezzenek már amin egyszer részt vettem. Ha március 15. vagy akármilyen komolyabb rendezvényen részt veszek de ilyenért valóban kaphatok egy Tagintézmény vezetőit? Jó hogy ki nem rúgnak az iskolából.2012. szept. 23. 12:17
1/3 anonim válasza:
Ne azt mond,hogy nem akarsz menni,hanem egyszerűen íras igazolást szülőddel családi okra hivatkozva.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt se fogadja el! Nem hiszi el, hogy pont akkor fog sok ember hiányozni meg lebetegedni ,meg családi okok. Én akkorse fogok bemenni. Ha mégis Tagintézményvezetőit akar adni akkor megkérem az igazgatót hogy mutasson olyan sort a házirendben, ami arra utal, hogy a a tanuló nem vesz részt délutáni rendezvényen akkor ezt kapja. Ha tud ilyet mutatni akkor bemegyek és mindenki helyett elvégzem a feladatot.
2012. szept. 23. 13:06
3/3 anonim válasza:
Nem az van,hogy elfogadja vagy sem beviszed útolag és kötelező elfogadnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!