Londoni munka?
találtam egy weboldalt ami hirdeti hogy angol nyelvtudás nélkül ( legalábbis nagyon minimális nyelvtudással ) közvetiti az embereket munkahelyre, 9 fontos órabérrel, megéri igy kimenni? Kiszámoltam hogy most 360 ft a font, es 9 fontos oraberrel kb 600 000 ft-ot keresnénk fejenként, megéri igy kimenni?
Akkor kezdem azzal, hogy a londonimagyarok nagy átverés.
Kizárt hogy valaki nyelvtudás nélkül 9 fontos órabért kapjon. Én 6 éve élek kint, beszélek angolul, munkaközvetítő irodában dolgozom, és nem sokkal keresek többet a 9 fontnál.. Szóval ez nagy átverés ami ilyen jól hangzik.
Csak megjegyzem: Betanított munkára, ha gondok vannak a nyelvvel többnyire létminimumi fizetést szoktak adni a munkaadók ami 21 év felett 6.08 font/ óra.
Még valamit.
Egy végzett (itt kint elvégzett) villanyszerelői szakmával rendelkező, nyelvtudással a kezdő gyakorlói órabére 9.20 font/óra.. Szóval ne hidd el hogy nyelvtudás nélkül te ennyit fogsz keresni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!