Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet a Sims3-ban befogad...

Hogy lehet a Sims3-ban befogadni egy egyszarvút?

Figyelt kérdés
Már van 30 ismerősöm,20 barátom,9 legjobb barátom vegyesen sim,macska,ló és kutya is de még mindig nem csatlakozik a családomhoz.Miért?

2012. szept. 22. 22:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Én is csak annyit tudok, hogy össze kell barátkoznod egy lóval, egy kutyával és egy macskával, aztán még az unikornissal is, és utána kijön az opció, hogy fogadja örökbe. De nem tudom pontosan, mert még nem csináltam.
2012. szept. 24. 13:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen de ez mind hiába nem akar csatlakozni a családhoz... :(
2012. szept. 24. 18:27
 3/10 anonim válasza:
probaltad mar hogy beirod a testingcheatsenabled true kodot es a ctrl felett levo nyilat nyomod kozbe rakattolsz az egyszarvuta es ott elmeletileg ott lesz h hozzaadas a kivalasztott csaladhoz remelem ertheto voltam ha nem irj privit
2012. szept. 26. 21:08
 4/10 anonim válasza:
siker?????
2012. szept. 27. 18:26
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a tippet még nem próbáltam de én rendesen akarom megszerezni mármint hogy csalókódok nélkül :)
2012. szept. 28. 19:10
 6/10 anonim válasza:
oks:)
2012. szept. 28. 21:22
 7/10 anonim válasza:

[link]

olvasd el ha még nem sikerült. Remélem segit

2012. okt. 13. 18:02
 8/10 Mazsola741852 válasza:

Csak akkor csatlakozik ha vannak kisállatok a házban.

Vedd meg a gyűjteményrendezőt,kapcsold be valami állatkára,és fogj néhány állatot. Vegyél nekik ketrecet vagy terráriumot és utána kérd meg az egyszarvút. Muszáj hogy több ilyen kisállatod legyen különben nem csatlakozik.

2012. nov. 4. 14:49
 9/10 anonim válasza:

[link]

próbáld meg itt nagyon jó!

2013. szept. 15. 14:14
 10/10 BigHero válasza:

Nem tudom hogy mennyire aktuális még a kérdés. Nekem többször is sikerült már befognom a játémban egyszarvút. Nekem úgy sikerült hogy nem csak kutyával, macskával, lóval és vadlóval barátkoztam. Az egyszarvú vissza utasíthat azzal a válasszal hogy bizonyítsd be hogy MINDEN állatnak barátja vagy. Én vettem mini peteket (teknős, kígyó, rágycsáló stb.) és úgy egyből elfogadta a meghívásomat :)

Remélem még tudtam segíteni.

2016. jún. 28. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!