Mit vegyünk szülinapjára?
Anyukám 37 éves lesz. Öcsémmel nem tudjuk mivel lepjük meg.
Tudna valaki segíteni, hogy ő az anyukájának mit ajándékozott/ajándékozna, mert kifogytunk az ötletekből, ruhát pedig szerintem elég snassz szülinapra venni.
A bögrék, képes párnák stb. is elég ideje múltak. Élő kisállat se jó, mert az addig rendben van, hogy imádja őket, de lakásba.....
A válaszokat előre is köszönöm.:)
Igen gondoltam erre is, csak családunkban ez eléggé szokássá vált. "Ha nem tudod mit vegyél, akkor jó a tisztálkodós csomag". Viszont egy karácsony után szokott belőle csak nekem 6-7 doboz lenni. És persze jogos lenne a felvetés, hogy arra mindig szükség van, de akkor is.
Viszont ha van még valami jó ötleted, akkor azt szívesen venném.
Amúgy köszönöm szépen, hogy válaszoltál.!
Nem tudom, hogy mennyit összeget szántok rá, de lehetne valami szépet gravíroztatni. Kulcstartóba, órába vagy nyakláncba. Van ahol nagyon szép képeket tudnak belegravírozni mondjuk a ti képeteket. Az anyukák biztos örülnének egy ilyennek. Csak ez nem túl olcsó... a gravíroztatás 1500-tól addig terjed amennyit nem szégyellnek elkérni + még azt külön kell fizetni amibe gravíroztatsz.
Vagy csak simán egy szép (arany, ezüst) láncot egy aranyos medállal. Az ezüst láncok nem túl drágák.
Különben is a szándék a lényeg, szerintem. Ha csak simán ajándék nélkül 2 puszi mellet felköszöntitek annak is örülni fok! :)
Igen ez így van, de miért pont ő ne kapna.?
Nagyon szépen köszönöm a gravíroztatás egy nagyon jó ötlet és egyáltalán nem elcsépelt!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!