Mit vegyünk a 16 éves barátnőm szülinapjára?
Közösen vennénk neki ajándékot :)
Imádja az animéket, gondoltam újságelőfizetésre, tortára valami képpel..
mangát^^, vagy egy pólót vagy bögrét amire rányomjátok a kedvenc szereplőjét...szerintem ilyeneknek örülne;)
17/L (anime fan:)
Első vagyok:)
huu nem hiszem h annyi ráférne..:D biztos van nekki egy ami ami a legeslegkedvencebb:P
Ha pl. szereti a Death Note című animét, rányomhatnátok a Halál lista használati utasítását...
Vagy vmelyik opening zenéjének szövegét
Tudsz írni nekem címeket, hogy miket szeret?
[link] itt olvashatsz róla bővebben
de leginkább csak ezeket a pontokat szokták emlegetni:
Az ember, kinek nevét e Halállistára felírják, meghal.
A Halállista csak akkor lép működésbe, ha aki ír bele, ismeri az illető személy arcát, amikor a nevét leírja. Az azonos nevűekre tehát hatástalan marad.
Ha az áldozat nevének leírása után 40 másodpercen belül a halál okát is leírják, akkor annak megfelelően fog bekövetkezni.
Ha a halál okát nem határozzák meg, akkor az áldozat egyszerűen szívrohamban fog meghalni.
v A halál okának leírását követően a halál körülményeinek részleteit 6 perc 40 másodpercen belül kell leírni.
Szereti a yaoit-t vagy a doujinshit? Mert akkor tudok küldeni néhány képet, amin L és Light igencsak közel került egymáshoz^^
Esetleg válasszatok neki ebből a boltból valami ajándékot: [link] Nagyon jó cuccok vannak itt a legkülönfélébb animekből, biztos találtok neki valami ideális ajándékot. :)
L/15 (szintén animefan :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!