Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezért büntet a rendőr ha...

Ezért büntet a rendőr ha észreveszi?

Figyelt kérdés
A biciklimre szeretnék egy olyan kürtöt vagy dudát( nem is tudom igazán mi a neve ) szerelni amelyek megtalálhatóak a rendőrautókban. De nem azért, hogy mindenhol meg mindekivel szívózzak csak pár ismerőssel. Tudom ez nem indok ha megkérdeznék miért van fent. Ebben a videóban 0:13-tpl 0:17-ig van. http://www.youtube.com/watch?v=wFvJj-jHzhY
2012. szept. 21. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen a megkülönböztető jelzéseket csak a hatóság hozzájárulásával lehet közterületen használni illetve alkalmazni.

Mivel megtévesztő és félrevezető, ezért az ilyen (nem jogszerű) fény és kürt jelzések alkalmazását büntetik.

Valaki vett itt Magyarországon egy amerikai rendőrautót, ezzel semmi baj nem volt.

Viszont az első körútja alkalmával a helyi hatóságok levettetek a megkülönböztető jelzést, mivel azt csak az arra illetékes "szervek" használhatják.

Ez még a híradóban is benne volt.

2012. szept. 22. 00:05
 2/3 A kérdező kommentje:
De én semmi fény jelzést nem szerelnék fel rá.:D Csak az azt 1 hangjelzést.
2012. szept. 22. 15:43
 3/3 anonim válasza:
Hogy jut eszébe embereknek ilyen baromság? biztos fiatal vagy ha ennyi eszed van, menjél bazeg iskolába, tanuljál. Hogy ne legyél olyan idióta, mint az itt kérdéseket feltevő emberek 99%-a.
2014. márc. 26. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!