Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt sokan?

Miért csinálják ezt sokan?

Figyelt kérdés
Gimnáziumba járok, és néhányan az osztályomban mindig azt mondják, hogy nem tudnak semmit a tanulnivalókból, aztán ha írunk dolgozatot, vagy felelnek, akkor mindig ötöst kapnak, és elmondják hibátlanul az anyagot. Előtte meg ott izgulnak azokkal, akik tényleg nem tudják, és mondják, hogy semmit sem tudnak (nem azt, hogy nem tanultak, mert akkor talán lehetne, hogy rájuk ragadt az órán, de nem). Nem nézem le őket, vagy ilyesmi, csak tényleg kíváncsi vagyok, hogy miért, mert ha őket kérdezem, akkor valahogy mindig kibújnak a kérdés alól, vagy letagadják.
2012. szept. 21. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Hogy: " kemény vagyok nem tanultam semmit."
2012. szept. 21. 18:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt általánosban, 7.-8.-ban. Rengetegen mondták, hogy óóó, én semmit sem tanulok, és mégis mindig 4-5-öst kapok xy tantárgyból, de király vagyok! Aztán meg 2 hónap múlva, szülői értekezleten az apja mondta el, hogy egész nap tanul, du. 4-től 10-ig...
2012. szept. 21. 18:40
 3/3 Karesz6969 ***** válasza:
Stréberek minden iskolában vannak...
2012. szept. 21. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!