Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tehetek fáradékonyság...

Mit tehetek fáradékonyság ellen, miért nincsen energiám?

Figyelt kérdés
Vannak olyan napok hogy szinte nincs energiám,többször vagyok fáradékony.Ilyenkor semmihez sincs kedvem. Mitől van ez? Talán mert nem alszom ki magam,vagy mi lehet ennek az oka?

2012. szept. 20. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele,csak én szinte mindig az vagyok.Most sincs kedvem,meg energiám válaszolni hosszabban erre a kérdésre,pedig szívesen segítenék.Nagyon sokféle oka lehet,vitamin,vashiány,valami betegség,alacsony vérnyomás,depresszió,motiválatlanság, de persze az is,amit te írtál,hogy nem alszod ki magad rendesen,vagy lehet,hogy nem elég mélyen alszol.Bármelyik lehet,mindegyik okot meg kell vizsgálni,és kizárni mint lehetőséget,és ami megmaradt, azt "kezelni".
2012. szept. 20. 16:06
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem is sokáig volt problémám az, hogy fáradt voltam mindig. Mióta egy nap megiszok 3 liter vizet nincs semmi bajom. Ezt is kipróbálhatod, ha eddig nem ittál ennyit egy nap.
2012. szept. 20. 16:15
 3/3 anonim ***** válasza:
kokain
2012. szept. 23. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!