Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szoktál alvajárni? ESetleg...

Szoktál alvajárni? ESetleg álmodban beszélni?

Figyelt kérdés

sztorik várok :D :D

én csak ordítozni szoktam álmomban :)

2009. júl. 31. 21:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi 12 éves koromig egy kis faluban laktunk, aztán elköltöztünk egy nagyobb városba, ahol minden idegen volt, ráadásul egy gyárhoz közel van a házunk, természet nuku. Költözködés után egy ideig alvajártam, olyanokat csináltam, hogy a szobámból lementem a nappaliba, és a kanapén ébredtem fel reggel, meg ilyesmi :D De aztán kinőttem.
2009. aug. 3. 12:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Én egyszer kinyitottam éjjel a bejárati ajtónkat(anyóséknál laktam).Anyós reggel ki volt akadva,hogy nyitott ajtónál aludtunk.Panellakás.Emlékszem,hogy én voltam,de aludtam.Persze nem mertem bevallani..ki hinné el,hogy alvajáró vagyok?

Meg egyszer koleszban kimentem a folyosóra(alva)és átmentem a másik szobába,lefeküdtem az üres ágyra.3 ágyas szobák voltak,ketten aludtak.Egyszer csak felkeltem az ágyból,kimentem a folyosóra,ott ébredtem fel.Totál megijedtem,nem tudtam mit keresek ott,beszaladtam a saját szobámba,lefeküdtem,de nagyon nehezen aludtam el.Másnap jelezték a szobából,hogy valaki járt bent,mert ott maradt a papucsa.Nem mertem bevallani,hogy az enyém,mert azt hitték valaki lopni ment a szobájukba.

Persze reggel mindenre emlékeztem.Nagyon rossz volt.

Nem tudom mit lehet ez ellen tenni,velem 2-3 évente fordul elő.

23/L

2009. aug. 3. 19:11
 13/14 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. aug. 3. 21:06
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

én 12 vagyok és asszem 10 évesen egyszer alvajártam, többször meg baro mságokat beszéltem.

de mikor még egy szobám volt a bátyámmal csomószor kitúrt a helyemről álmában. :D

2010. márc. 21. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!