Szoktál alvajárni? ESetleg álmodban beszélni?
sztorik várok :D :D
én csak ordítozni szoktam álmomban :)
Én egyszer kinyitottam éjjel a bejárati ajtónkat(anyóséknál laktam).Anyós reggel ki volt akadva,hogy nyitott ajtónál aludtunk.Panellakás.Emlékszem,hogy én voltam,de aludtam.Persze nem mertem bevallani..ki hinné el,hogy alvajáró vagyok?
Meg egyszer koleszban kimentem a folyosóra(alva)és átmentem a másik szobába,lefeküdtem az üres ágyra.3 ágyas szobák voltak,ketten aludtak.Egyszer csak felkeltem az ágyból,kimentem a folyosóra,ott ébredtem fel.Totál megijedtem,nem tudtam mit keresek ott,beszaladtam a saját szobámba,lefeküdtem,de nagyon nehezen aludtam el.Másnap jelezték a szobából,hogy valaki járt bent,mert ott maradt a papucsa.Nem mertem bevallani,hogy az enyém,mert azt hitték valaki lopni ment a szobájukba.
Persze reggel mindenre emlékeztem.Nagyon rossz volt.
Nem tudom mit lehet ez ellen tenni,velem 2-3 évente fordul elő.
23/L
én 12 vagyok és asszem 10 évesen egyszer alvajártam, többször meg baro mságokat beszéltem.
de mikor még egy szobám volt a bátyámmal csomószor kitúrt a helyemről álmában. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!