Vettem egy könyvet (iskolába kellet), de osztálytársam a megkérdezésem nélkül beszerezte nekem és várja az árát. Most mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Iskolába kellett nyelvvizsga előkészítőre egy könyv, amiből én csak egy újabb kiadást tudtam megvenni, de osztálytársamnak mikor ezt mondtam akkor ő is beszerezte nekem, csak ő azt a kiadást amit kellett, és most kéri az árát, de nekem nincs annyi pénzem. Tőlem csak úgy veszik vissza, hogy levásárolhatom, tőle meg nem tudom visszaveszik-e. Ilyenkor mit kellene tennem?2012. szept. 18. 17:49
1/2 anonim válasza:
Szépen beszéld meg vele, kérdezze meg először, hogy visszaveszik-e, ha nem, akkor ez nem a te gondod, mivel te nem kérted, hogy vegye meg. :/ Szerintem... próbálja meg valaki másnak eladni, előbb utóbb úgyis sikerül.
2/2 A kérdező kommentje:
A probléma időközben megoldódott, de aki hasonló helyzetbe kerül annak ajánlom hogy próbálja meg a kettő közül valamelyiket eladni vagy becserélni egy kisebb könyvesboltban.
2012. szept. 19. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!