Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen élni egerbe?

Milyen élni egerbe?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a szórakozási lehetőségre,munka,elvándorlási arány stb.

2012. szept. 18. 10:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Eger nagy betű. Születésnem óta itt élek. Főiskolát is végeztem. Munka lehetőség van, de ne legyenek nagy elvárások. Szakma függő. Elvándorlási arány nagy. Pest és külföld főként. Szórakozási lehetőség akad. Gödör Kult Klub az ilyen alter, rocker hely (személy szerint én ide járok) Diszkó Grove54 (Liget, Kazamata Borozó, Bíboros.

Én szeretek itt élni, városban nincsenek távolságok, bicajjal mindent 30p alatt meglehet közelíteni.

2012. szept. 23. 14:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Én ott nőttem fel, egyetemre Pestre jártam de minden hétvégére hazamentem, munkát viszont nem találtam, most Pest közelében élek.

Nemrég voltam látogatni, hiányzik, szerettem ott lakni.

A szórakozási lehetőségek nem rosszak, ugyan lehetne több, de szerintem mindenki megtalálhatja azt, amit szeret.

Munka az alig, a barátaim többsége is elment dolgozni, valaki csak Miskolcra, Pestre, valaki Angliába, Németországba. Orvosként és CNS-sként el lehet helyezkedni, de más kb. semmi. Tehát elég nagy az elvándorlási arány, a saját bőrömön tapasztaltam. Mielőtt "de jó Egerben lakni-dolgozni" reklámokat készítenének csináljanak munkalehetőséget, nem elég a lakóparkok felhúzása, abból már van elég.

2012. szept. 24. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!