Lányoktól kérdezem?
Figyelt kérdés
Mit néztek ti egy fiúban 12-14 es lányokat kérdezem mert ők válaszaira volnék kiváncsi? 12/F2012. szept. 17. 19:31
11/11 anonim válasza:
Én pont 14 éves lány vagyok..Hát..Amit megnézek egy fiúban,az az,hogy külsőre menyire "ARANYOS,HELYES,szép az arca az illetőnek"..A KÉK SZEMEK nekem a gyengéim xP..De egy emberen SOKAT SZÁMÍT A SZEM szerintem :D..Nos..ne legyenek ilyen bazi nagy ajkaik(az undorító >_<").A teste nekem a 3. pontot foglalja el..Én személy szerint az ÁTLAG testalakokat szeretem..Nem az ilyen nagydarab böhöm állatokat,meg nem is a ropihercegeket..A normális a nyerő :)..A személyisége meg még annyiban legyen fontos,hogy MEGTUDJON NEVETETTNI,ne mondjon eget rengető baromságot,ami igazándiból marhára nem vicces,fő a KREATÍVITÁS,ne egy weboldalról szedje a menő szövegeket..Annyira nagyon ne legyen válogatós,mert tökéletes ember ugyebár nem igen létezik :)Szoruljon belé egy kis ILLEDELMESSÉG,MEGBÍZHATÓSÁG,ha lehet,minnél több jó tulajdonság..Én személy szerint az ilyen "raj" gyerekeket nagyon rühellem..Akik csak mocskosúl tudnak beszélni,stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!