Rúgtál már valakit tökön direkt? (elsősorban lányoktól kérdezem)
Alsóban rendszeresen (:
Eddig nem tudok a következményekről, de ha majd nagykorukban impotensek lesznek, akkor... :S :D
Én egyszer még általánosban. Az egyik idióta osztálytársam állandóan alám nyúlt, először rászóltam, majd megpofoztam, és miután ezek után is megtette, tökön rúgtam. Összeesett, sírt és káromkodott, vagy 15 percig. Azóta eltelt jó pár év, és kapcsolatai voltak,panaszt sem hallottam rá,tehát nem hiszem,hogy baja lett a férfiasságának. :D
Nem sajnálom és nem bántam meg soha,mert megérdemelte.
Igen, rugtam mar tokon egy sracot, kb 8-9 evesek lehettunk. Meg akart verni csak nem tudom miert, meg a mai napig sem. Aztan ugy tokon rugtam, ahogy a batyaim tanitottak :))
Erre a szulei a surgossegre kellett vigyek mert nem tudott felallni. Azutan soha nem kotott belem, nem akart megverni :))
Sok evvel utanna amikor talalkoztunk mar bantam, hogy azt tettem olyan jo csavo lett belole :))
Én simán kibírnék egy találatok. :D (Még össze se esnék.:) )
16/f
igen, kétszer...:D
először negyedikben egy kis cigánygyereket, aki egész alsóban piszkált, mert szeplős vagyok, szőke, szemüveges és többször is "megvádolt" azzal, hogy lány vagyok (mondjuk, nem csak engem). aztán negyedikben matekon beszólt, és felpattantam, tökön rúgtam (a gyerek is felállt már), utána felpofoztam, és mikor lefogtak, még orrba is tapostam (de jó, hogy bakancsban voltam:D) kaptam érte osztályfőnökit, pedig a tanár szerint inkább dicséretet kellett volna adnia (már ő is unta a kölyköt)
másodszorra most 9.-ben, mivel az egyik legjobb barátnőm elment tánctáborba, berúgott, és lesz.pott egy gyereket, akit amúgy utál és az évfolyamtársunk. a gyerek elhíresztelte a suliban, a barátnőmet k.rvának nyilvánították, és mikor beszóltam a kölyöknek, hogy fogja be a száját, lehúzta a sliccét, hogy kapjam be én is. na, akkor ment a tökös, meg az orrba nyomás, nem hiába karatézom kilenc éve.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!